Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

Έχουν πλάκα αυτοί που παίρνουν στα σοβαρά τις εκλογές. Στην πραγματικότητα πρόκειτα για διπλωματούχους βλάκες όταν π.χ. εντυπωσιάζονται από ένα συνηθισμένο γεγονός. Παίζει, βέβαια, και η πιθανότητα να ωραιοποιούν τις εκλογές με σκοπιμότητα. Να ντύνουν με... ήθος και αρχές τα κόμματα.

Μια 25χρονη κυρία προ καιρού είχε δηλώσει ότι της ταιριάζει το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, είναι κόμμα καινοτόμο, φρέσκο και δροσερό. Και η εν λόγω κυρία, στο όνομα Χριστίνα Τρεμόντι, με πλούσιο βιογραφικό, σπουδές και επαγγελματική δράση στη Νέα Υόρκη, όταν έμεινε έξω από τις λίστες του Ποταμιού, επιτόπου, την έκανε στους Ανέλ.

Πού είναι το περίεργο! Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων η ακτιβίστρια και αγωνίστρια ενάντια στη διαπλοκή Χριστίνα Τρεμόντι. Σε όποιο άλλο κόμμα και να πήγαινε, καμμία έκπληξη! Δεν γνωρίζω κόμμα που να είναι με τη διαπλοκή. Όλα την πολεμούν. Γι΄αυτό η διαπλοκή έχει πεθάνει.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα σάπια ότι η κυρία Τρεμόντι άλλαξε κόμμα σε 48 ώρες, ότι δεν έχει συνέπεια και σταθερά πιστεύω. Αύριο δεν αποκλείεται ο Καμμένος να συνεργαστεί στην κυβέρνηση με τον Θεοδωράκη. Και η κυρία Τρεμόντι, εκλεγμένη βουλευτίς των Ανέλ να ανεξαρτητοποιηθεί. Να πάρει μεταγραφή στον Λεβέντη. Όλα γίνονται. Και οι μαλάκες οι σχολιογράφοι να... εντυπωσιάζονται.

Διαβάστε ακόμα:

Αχρηστο ντιμπέιτ αντί για ξύλο μέχρι συμφωνίας