ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΧΗΛ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Τι σου είναι, τελικά, οι γυναίκες. Ποιος θα περίμενε ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα πούλαγε τον παλιό και καλό του φίλο Αλέκο Καλύβη για τα μάτια της Ραχήλ. Ο γνωστός συνδικαλιστής, που ήταν από τους πρώτους που ακολούθησαν τον Λαφαζάνη στην έξοδο του από τον ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα έμπαινε σε εκλόγιμη θέση στην Περιφέρεια Αττικής. Ξαφνικά, όμως, ειδοποιήθηκε ότι τοποθετείται σε μη εκλόγιμη σειρά.

Τι συνέβη; Απλούστατα, έχασε τη θέση του από τη Ραχήλ, που μπορεί να κατέλαβε τη μη εκλόγιμη δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Είναι πολύ πιθανόν, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που είναι πρώτος στη λίστα της Λαικής Ενότητας και στην Αττική να επιλέξει την έδρα της Βήτα Πειραιώς όπου εκλέγεται ανέκαθεν.

Το παζάρι με τη Ζωή ήταν πολύ σκληρό και ο Λαφαζάνης τα έδωσε όλα για να έχει στο πλευρό του την τέως πρόεδρο της Βουλής, στενή φίλη της Μακρή, η οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα κοινοβουλευτικό ρεκόρ. Να μπει για τρίτη φορά εντός τριετίας στη Βουλή, κάθε φορά και με διαφορετικό κόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καμμένος άρπαξε το κορίτσι του Θεοδωράκη