ΡΕ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ

 

Το θέμα είναι πολιτικό. Ο Κώστας Καραμανλής το χαβά του. Όλοι οι πολιτικοί είναι στην πρίζα λόγω των εκλογών κι αυτός, ο πρώην πρωθυπουργός και σήμερα βουλευτής της ΝΔ
σουλατσάρει από νησί σε νησί. Στις πατσές του!

Όπως το λέω. Στις πατσές του. Στα περιττά κιλά του. Στον σκεμπέ του. Όπως έγινε αρχηγός της ΝΔ λόγω ονόματος, έτσι περιμένει στο πιάτο να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Όπως το λέω! Και σημειώστε το.

Ο πατσάς του Καραμανλή μετράει ακόμα. Είναι μια λύση εναλλακτική στο λεγόμενο πολιτικό σύστημα με τις ευλογίες όλων των κομμάτων. Όπως το λέω! Σημειώστε το.

Ποιο είναι το πολιτικό θέμα, για να μη ξεχνιόμαστε. Γραμμές μανεκέν η κυρία Καραμανλή, η συμπαθής Νατάσα. Μπράβο στο κορίτσι! Και μητέρα είναι, και εργαζόμενη, και φροντίζει τον εαυτό της, το κορμί της.

Πήρες χαμπάρι γιατί το θέμα είναι πολιτικό! Είδα φωτογραφίες από παραλία της Πάτμου με Καραμανλή και Νατάσα. Το αίσχος! Μια γκόμενα ελκυστική η γυναίκα, ένα πράμα ντυμένο στα λίπη ο άνδρας. Δεν ντρέπεσαι, ρε, Καραμανλή, να κυκλοφορείς, να συνοδεύεις μια κομψή και όμορφη σύζυγο, εσύ που παραμένεις μια μπουχέσα;

Όπως αδιαφορούσε για την πολιτική, δηλαδή για την διακυβέρνηση της χώρας, έτσι αδιαφορούσε και για την εμφάνισή του σαν άνδρας, σα σύζυγος, σαν πατέρας. Γι' αυτό σου
λέω ότι το θέμα είναι πολιτικό.

Ο άνθρωπος έχει συμπεριφορά παχύδερμου. Ένα άτομο που ενδιαφέρεται να πετύχει στη ζωή του, μάλιστα όταν κάνει μια δουλειά με σχέση άμεση με δημοσιότητα, φροντίζει τουλάχιστον την εμφάνισή του. Ο Καραμανλής δεν ασχολείται!

Κι αν θα ξαναγίνει πρωθυπουργός, όχι εκλεγμένος, αλλά εκτάκτου ανάγκης, πάλι δεν πρόκειται να κουνήσει το νύχι του. Θα τον κάνουν, δεν θα γίνει πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς άρπαξε το κορίτσι ο Καμμένος από τον Θεοδωράκη