ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ

 

Δεν έχασαν την ευκαιρία τα ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται τον Σύριζα. Είναι οι γνωστοί κύκλοι που δεν γουστάρουν με τίποτα μια κυβέρνηση της αριστεράς, έστω και μαϊμού αριστεράς. Ντροπή, λένε, που ο Τσίπρας έστειλε τον μεγάλο του γιο σε ιδιωτικό σχολείο. Αν ο πρώην και αυριανός πρωθυπουργός δεν έχει εμπιστοσύνη στη δημόσια παιδεία, τι να περιμένεις. Αυτά λένε οι αντιαριστεροί, οι αντισυριζαίοι.

Δεν έχουν δίκαιο, διότι δεν γνωρίζουν γιατί ο Αλέξης και η σύζυγός του Περιστέρα επέλεξαν τη σχολή Χηλ κι όχι ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο. Πρώτα-πρώτα ο Τσίπρας ήταν μόνον επτά μήνες πρωθυπουργός. Πότε, ρε, να προλάβει να φτιάξει και την παιδεία! Τι να πρωτοέκανε το παλληκάρι.

Αφού, λοιπόν, ακόμα η παιδεία δεν λύθηκε σαν πρόβλημα, όπως π.χ. το μεταναστευτικό, γιατί ο γιος του Τσίπρα να πάει σε σχολείο δημόσιο; Ύστερα είναι και το άλλο.

Ο Τσίπρας στέλνει το παιδί του στο ιδιωτικό για να γλυτώσει τα έξοδα το κράτος! Έτσι είναι. Μειώνεται το κρατικό κονδύλι για τη δημόσια παιδεία αν το 20-30% των γονέων στέλνουν τους κανακάρηδες στα ιδιωτικά σχολεία. Αντί, λοιπόν, να σχολιάζουν επικριτικά τον Τσίπρα, θα έπρεπε αν τον συγχαρούν πως δίνει το παράδειγμα στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας, της συγκοινωνίας κ.λ.π, κ.λ.π.

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφίζουμε για αντιπολίτευση, όχι για κυβέρνηση!