Η ΧΟΝΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!

 

Ήταν η μεγάλη έκπληξη με το που παραιτείται από πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Όλα τα γκάλοπ τον έδιναν φαβορί να μπουκάρει στη Βουλή. Λέω για τον Βασίλη Λεβέντη, όχι για τον Τσίπρα. Δεν έχει ξαναγίνει! Και ποιος τρελλός θα το προέβλεπε κι αυτό. Ότι ο Λεβέντης, μάλιστα σαν αρχηγός κόμματος, όχι κάποια τσόντα σ' άλλο κόμμα, θα ψηφιζότανε από τον ελληνικό λαό.

Περισσότερο από δύο δεκαετίες ο κύριος Βασίλης Λεβέντης κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο της πολιτικής. Στα καλντερίμια των καναλιών. Ήταν ο ελάτε να γελάσουμε. Η γραφική φιγούρα. Μια ατραξιόν του περιθωρείου. Να, όμως, που έκατσε η τράπουλα έτσι όπως φύσηξε ο αέρας και ο Λεβένταρος, πανηγυρικά και δοξαστικά γίνεται συνάδελφος του Τσίπρα και του Μιχαλολιάκου, του Θεοδωράκη και του Κουτσούμπα.

Ο άνθρωπος, λέω για τον κύριο Βασίλη Λεβέντη, τρελλάθηκε! Θα έλεγα αποτρελλάθηκε αν ήταν τρελλός. Δεν κατάλαβε ότι δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι τι περισσότερο, κάτι τι ο ίδιος, πέρα απ' όσα έκανε εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί, λοιπον, συμπεριφέρεται π.χ. όπως ο συνάδελφος Μεϊμαράκης και ο άλλος συνάδελφος Λαφαζάνης; Μαλακία του.

Τι θέλω να πω. Κάτσε στο σπίτι σου, ρε Λεβέντη! Γιατί κάνεις ζημιά στον εαυτό σου! Πρόκειται για λεβεντομαλακία να βγαίνεις στα κανάλια και να μιλάς σε συγκεντρώσεις, να επισκέπτεσαι τη Βαρβάκειο Αγορά και τα γήπεδα και τα λούνα παρκ και τα γηροκομεία. Χάνεις, μάστορα!

Κάποιοι αποφάσισαν να σε ψηφίσουν, ρε, φίλε Λεβέντη. Δεν τους έπεισες εσύ! Κάποιο «μήνυμα» θέλουν να περάσουν όσοι θα «χρησιμοποιήσουν» το ψηφοδέλτιο του Λεβέντη. Μην τη χαλάς, λοιπόν, τη στρωμένη δουλειά, ρε κορόιδο Λεβέντη. Κρύψου! Αυτό σε συμφέρει. Χάνεις πόντους με το που σε βλέπουν. Φιλικά στο λέω.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θα γίνουν νέες εκλογές τον Φεβρουάριο