ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

 
Κατάρα το παράνομο παρκάρισμα. Φταίει η Μέρκελ, βέβαια. Και άσε κάποιους μαλάκες να τα ρίχνουν όλα στα 400 χρόνια της σκλαβιάς, λέει, από τους μεμέτηδες. Επειδή και πριν από το 1821 οι Έλληνες κυκλοφορούσαν με Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από τότε παρκάρανε όπου γουστάρανε οι μπαγάσηδες.
 
Ο δρόμος είναι δημόσιος, όχι ιδιωτικός. Όταν ο άλλος παρκάρει παράνομα, δεν κάνει παρανομία απλά, αλλά ενοχλεί, καθυστερεί, εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία των άλλων.
 
Να σου πω κάτι. Αν η τροχαία έκανε το κορόιδο, δεν τράβαγε κλήσεις σε σταθμευμένα αμάξια στην Πανεπιστημίου και την Σταδίου, οι δύο αυτοί κεντρικοί και μαζικής κυκλοφορίας δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας θα ήταν... πάρκιν! Όχι μόνον οι δρόμοι, αλλά και οι πεζόδρομοι, και τα πεζοδρόμια.
 
Εκστρατεία άρχισε ο Αχιλλέας Μπέος εναντίον του παράνομου παρκαρίσματος. Και επειδή είναι πολιτικοποιημένο πρόσωπο κι όχι πολιτικός αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος ο δήμαρχος του Βόλου δεν τα έβαλε ούτε με τους δρόμους, ούτε με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Το κακό είναι οι οδηγοί. Οι πολίτες του Βόλου.
 
Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ότι για όλα φταίμε εμείς, όχι οι άλλοι. Εμείς ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε. Κι αυτοί που ψηφίζουμε ξηγιούνται έτσι όπως ξηγιούνται διότι εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε. Λαϊκισμός είναι να πουλάς το παραμύθι ότι ο λαός... ξέρει το καλό του. Ότι ο πολίτης ενδιαφέρεται για τον διπλανό του. Πέη μπλου.
 
Μην την πάμε μακρυά τη βαλίτσα, είναι και ο πειρασμός των εκλογών. Με τον λαό είναι ο Μπέος, με τον λαό του Βόλου, αλλά αν θέλει να λύσει τα μάγια αυτής της κατάρας που λέγαμε, του παράνομου πάρκιν, που πνίγει όλες τις πόλεις της Ελλάδος, θα χρειαστεί να πολιτευθεί... αντιλαϊκά.
 
Μπέος και ξερό ψωμί. Ο Λεβέντης θα μπει στη Βουλή και τον Μπέο τον έχουν πάλι για το κελί. Πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Αυτός ο... λαός.

Διαβάστε ακόμα:

Η χοντρή λεβεντομαλακία του Λεβέντη!