Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Με το που αρχίζουν να βγαίνουν στον αέρα τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών. Με το που φαίνεται κιόλας ότι ο θρυλικός Πάνος είναι πάλι μέσα στο παιχνίδι, το σύμπαν των καναλιών και των σχολιαστών με τη μία συμφώνησε ότι θα ξαναγίνει κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.

Η μαγκιά! Ο Πάνος Καμμένος δεν πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα να τον... συγχαρεί. Να του πει, δηλαδή, ότι εδώ είμαι, ανοικτός να ξαναπαίξουμε δίδυμο και υπ' όψιν ότι δεν θέτω αυτή τη φορά όρο το υπουργείο εθνικής άμυνας.

Τι έγινε; Ο Καμμένος, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, περίμενε να του τηλεφωνήσει ο Τσίπρας. Και πολύ καλά έκανε. Με τη σκέψη ότι είμαι ο μικρότερος κομματικά, όμως εσύ, σύντροφε Τσίπρα, μ' έχεις περισσότερο ανάγκη, απ' την δική μου κάψα να συγκυβερνήσω. Άσε ότι επτά μήνες ρεφενέ εγώ ήμουν σπαθί.

Κι έτσι συνέβη. Ο Τσίπρας δεν θεώρησε ότι πέφτει στα μάτια του συγκυβερνήτη του όταν του τηλεφώνησε πρώτος. Ο Παπάς είχε έτοιμη τη λίστα των επτά προσώπων που έπρεπε οπωσδήποτε να τηλεφωνήσει ο μεγάλος νικητής, πριν ακόμα σκάσει μύτη μπροστά στις κάμερες. Το Νο5 όνομα στη λίστα ήταν του Καμμένου.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο κάζο της Ζωής Κωνσταντοπούλου