ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥZOY!

 

Δεν τον καταλαβαίνω τον Πάνο Καμμένο. Μ' αυτά που λέει γελοιοποιεί τον εαυτό του. Τον πολιτικό και κυρίως κυβερνητικό εαυτό του. Δεν μας ενδιαφέρει ο πρώην και αυριανός υπουργός σαν εραστής, σα χορτοφάγος, σαν πατέρας. Τον κρίνουμε σαν πολιτικό, μάλιστα αρχηγό κόμματος που συγκυβερνάει.

Καταγγέλει, λοιπόν, ο Καμμένος τiς εταιρείeς δημοσκοπήσεων. Με τα στημένα γκάλοπ. Και το σκάνδαλο, λέει, που είχαν το κόμμα του στην απ' έξω, ενώ ήταν... μέσα στη Βουλή.

Επιτέλους! Μέχρι πότε σ' αυτό το μπουρδέλο οι υπουργοί, οι κυβερνητικοί θα... κατηγορούν. Η δουλειά τους είναι να φτιάχνουν. Να βάζουν σε τάξη τα πράγματα, όχι να... διαμαρτύρονται, να καταγγέλουν.

Υπάρχει θέμα με τα γκάλοπ, λέει ο Καμμένος. Και το λέει όχι επειδή για μια άλλη φορά έπεσαν έξω, χοντρά έπεσαν έξω, αλλά επειδή... αδίκησαν τους Ανέλ. Ρωτάω. Τι έκανε σαν κυβέρνηση ο Καμμένος για τις εταιρείες που βγάζουν γκάλοπ; Τίποτα.

Κυβέρνηση είσαι, κύριε. Σε πληρώνουμε να δουλέψεις, όχι τζάμπα να νοικοκυρέψεις τα κακώς κείμενα. Ο Καμμένος, κανονικός συμβατικός πολιτικός, ένας λαϊκιστής του κερατά, τα έβαλε με τον... Αλαφούζο. Ότι είναι στημένος να πολεμάει τους Ανέλ από το σκάι.

Στημένος ο Αλαφούζος από ποιον; Δεν μπορεί να στήθηκε, να... αυτοστήθηκε ο ιδιοκτήτης του καναλιού, χωρίς κάποιον να οφελεί. Θα ήθελα να μάθω ποιος, ποιοι κρύβονται πίσω από τον Αλαφούζο και για ποιο λόγο έχει βάλει στο σημάδι τον Πάνο Καμμένο, τον επί ΝΔ υφυπουργό εμπορικής ναυτιλίας, για να μη ξεχνιόμαστε.

Ο κόσμος, κάποιες φορές δικαιολογημένα, είναι καχύποπτος. Γι' αυτό γίνεται και άδικος. Όπως, λοιπόν, υποψιάζεται χωρίς να ξέρει ποιος, ποιοι μπορούν να υποκινούν μέσω σκάι τον πόλεμο στον αρχηγό των Ανέλ, έτσι πονηρεύεται τον... Μαρινάκη! Ποιος, δηλαδή, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Αλαφούζου; Ο Μαρινάκης. Άρα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πιθανόν να έχει στήσει τον Καμμένο να βαράει τον Αλαφούζο, που είναι στημένος κι αυτός να βαράει τον συνέταιρο του Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καμμένος δεν πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα