ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Γνωρίζω αρκετούς που δεν έχουν πάρει στα σοβαρά τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν μιλάω για φανατίλες, για αντισυριζαίους. Αν βάζω στην κουβέντα τέτοιους, τότε εγώ δεν μιλάω σοβαρά.

Πριν συνεχίσω να επανορθώσω. Κακώς χαρακτήρισα «αντισυριζαίους» κάποιους. Τι θα πει αυτό; Όταν ο Σύριζα δεν είναι πλέον Σύριζα είναι μαλακία να λες «αντισυριζαίο» κάποιον.

Έτσι είναι. Ο Σύριζα πριν τις προηγούμενες εκλογές εμφανιζόταν σαν αντιμνημονιακό κόμμα. Σήμερα είναι και κυβερνητικό και μνημονιακό κόμμα. Υπηρετεί το μνημόνιο. Άρα, υπάρχει Σύριζα κατά Σύριζα, όχι Σύριζα και αντι-Σύριζα.

Επανέρχομαι στον πρωθυπουργό, που δίνει την εντύπωση ότι κάνει πλακίτσες μ' όσα λέει, προς το παρόν δεν έχει κάνει κάτι, λέω αυτά που λέει. Πλακίτσες. Αστειάκια. Σαχλαμαρούλες.

Με τον αέρα του νικητή, όχι του νικητή της οικονομικής κρίσης, αλλά του νικητή των εκλογών, ο Τσίπρας στις προγραμματικές δηλώσεις του το 'ριξε στο...χιούμορ με τον Μεϊμαράκη. Εμείς καθόμαστε πάνω στα παλούκια, δεν ξέρουμε πότε θα γλυτώσουμε, έστω ότι δεν θα μας μπουν πιο βαθειά, και ο Τσίπρας εξέφρασε την... επιθυμία να παραμείνει αρχηγός της ΝΔ ο Μεϊμαράκης.

Υποτίθεται ότι ο πρωθυπουργός πάσχει για το τι θα κάνει ο ίδιος για το καλό όλων, όχι ποιος θα βγει πρόεδρος στη ΝΔ. Εύχομαι να είσαι εσύ πρόεδρος στη ΝΔ είπε ο Τσίπρας. Την πουτσίσαμε αν δεν βγει ο Μεϊμαράκης, δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας δεν θέλει να είναι ο ηγέτης όλων των Ελλήνων