ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

 

Δεν νομίζω ότι έχει τύχη ο Άδωνης Γεωργιάδης στην εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ. Όπως και να 'χει, χάσει, νικήσει, ο βιβλιοπώλης θα είναι ο νικητής. Επειδή θα συνεχίσει και μετά την εσωκομματική διαδικασία να παίζει αν όχι αρχηγικά, σίγουρα επιθετικά και από την πρώτη γραμμή. Ποιος θα τον εμποδίσει; Ο νέος αρχηγός. Εδώ γελάμε.

Εκ μεταγραφής είναι ο Άδωνης στη ΝΔ. Άσχετο θα πεις, κι όμως δεν είναι, παρ' ότι ιδεολογικά και συναισθηματικά είναι περισσότερο νεοδημοκράτης απ' άλλους «επιφανείς» πρώην υπουργούς.

Μήπως ο Μητσοτάκης δεν έγινε αρχηγός της ΝΔ προερχόμενος από άλλο κόμμα, μάλιστα κατ' ευθείαν αντίπαλο, την Ένωση Κέντρου. Και ο Σαμαράς που είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, της ΝΔ κυβέρνηση, έγινε πρωθυπουργός. Ο Άδωνης τουλάχιστον προέρχεται από το «αδελφό» κόμμα, εννοώ το συγγενικό της ΝΔ, Λαός.

Κι όμως. Κάποια πράγματα δεν δείχνουν για όλους το ίδιο. Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι πριμαντόνα, δεν χάνει επεισόδια στη σκηνή, πρωταγωνιστεί σε κάθε φάση και το ότι αφήνει πίσω του άλλα βαρβάτα ονόματα του κόμματος, ενοχλεί. Γι' αυτό στο μουλωχτό του χρεώνουν ότι ακόμα δεν έχει αφομοιωθεί στη ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι δεν αφήνουν τον Τσίπρα να εφαρμόσει το μνημόνιο