Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ

 

Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Μεταξύ μας ζηλεύω τον Φίλη. Άσημος ως δημοσιογράφος κινδυνεύει να γίνει διάσημος, λέγοντας μαλακίες ως υπουργός...

Ζηλεύω και τον Σκουρλέτη. Μπορεί να μην τον γνώριζε ούτε η θεία του, προσπάθησε όμως και το πάλεψε να τον μάθει ο κόσμος, υποστηρίζοντας τις μαλακίες του κ. Φίλη με εξίσου σημαντικές ανοησίες...

Φταίνε τα συστημικά μέσα που στοχοποιούν τους υπουργούς, διανοήθηκε να πει αυτή η ανθρωποδιωκτική φάτσα, για να συνεχίσει με το γνωστό τροπάριο περί πατριδοκαπηλίας και λαϊκισμού!

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να συμπεριφερθώ βίαια σε αστοιχείωτους και ασήμαντους τσανακογλύφτες της εξουσίας, θεωρώ όμως ότι η παραχάραξη της ιστορίας, με το νυστέρι της ιδεοληψίας, από πολιτικά ευνουχισμένα άτομα, αποτελεί τη μεγαλύτερη βαρβαρότητα.

Σε τι διαφέρει ένας Πλεύρης που αρνείται το Ολοκαύτωμα (Εβραίοι), από τον Φίλη που αρνείται τη Γενοκτονία (Πόντιοι);

Η Εθνοκάθαρση και η γενοκτονία έχουν μη ειδοποιό διαφορά. Η πρώτη αφορά στην εξόντωση ενός έθνους, ενώ η δεύτερη στην εξόντωση ενός γένους. Και οι δύο στοχεύουν στην ομογενοποίηση του τυραννικού κράτους και σε αυτό το σημείο καλό είναι να μάθουν οι ανιστόρητοι κύριοι της κυβέρνησης ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ αποτέλεσε πρότυπο σε ό,τι αφορά στις εθνοκαθάρσεις για τον Αδόλφο Χίτλερ.

Χαίρομαι που υπάρχει ο Κλεάνθης Γρίβας να τους τα πει χύμα και λυπάμαι ειλικρινά που δεν ζει η Μαρία Ρεζάν να τους ρίξει ένα πολύ ηχηρό «φτου»...

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως είναι τζιχαντιστής ο Φίλης