ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Η δικτατορία στήθηκε στην Ελλάδα για να πάρουν οι Τούρκοι τη μισή Κύπρο. Μόλις έγινε η δουλειά, έπεσε η χούντα στην Ελλάδα.Χρειάστηκε, όμως, να πραγματοποιηθεί το σχέδιο για να πάρουμε πρέφα εκ των υστέρων γιατί οι πουλημένοι αξιωματικοί έκαναν πραξικόπημα. Παραμύθι φούρναρης για να... προλάβουν τον κομουνιστικό κίνδυνο.

Για ποιο λόγο βάλανε μπροστά το σενάριο Σύριζα; Εδώ σε θέλω. Γιατί αναθέσανε σε αριστερούς να γδύνουν τον κοσμάκη. Να τους ψοφήσουν στους φόρους. Αυτούς, δηλαδή, που κατηγοράγανε τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Δεν το κάνανε, βέβαια, για να ξευτυλιστεί η αριστερά. Αυτά δεν γίνονται. Η αριστερά δεν πεθαίνει ποτέ. Τα λάβαρα της αριστεράς, άλλωστε, τα κρατάνε υψηλά Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, Βαρουφάκης και σία.

Ύστερα είναι και το άλλο. Εντάξει, όταν θα κλείσει τον κύκλο του ο σύριζας, τότε θα μάθουμε γιατί έπαιξε το παραμύθι «Πρώτη φορά αριστερά». Είναι και το άλλο, λέω. Τι μας περιμένει μετά. Ποιο είναι το επόμενο σενάριο. Το after σύριζα.

Κάτσε, ρε, να τελειώνει το έργο που ακόμα παίζει. Μη βιάζεσαι για το after που έχει σειρά. Άσε ότι μπορεί να μην το έχουν επεξεργαστεί ακόμα, λέω για το επόμενο σενάριο.

Διαβάστε ακόμα:

Σπασμένος καθρέφτης made in Greece