ΦΟΒΕΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!

 

Δεν έχει ξαναγίνει. Να μην αποφασίζει η ΝΔ για τις δικές της εκλογές, αυτές που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Φοβερά πράγματα.

Η τηλεόραση αποφασίζει πότε και ποια ώρα συγκεκριμένη θα γίνει ένα αθλητικό event, του οποίου εξασφαλίζει τα δικαιώματα. Για παράδειγμα. Η Nova είναι εκείνη που ορίζει, σύμφωνα με τα δικά της εμπορικά συμφέροντα, ποια παιχνίδια της σούπερ ληγκ θα γίνουν Σάββατο ή, Δευτέρα και ποια ώρα. Θεμιτό. Θεμιτότατο.

Το ίδιο γίνεται και με τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα που εξαγοράζουν τα δικαιώματα στους ολυμπιακούς αγώνες, στα μουντιάλ, σε κάθε μείζον αθλητικό γεγονός.

Φιάσκο στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Δεν έγιναν! Η ξευτύλα. Το χειρώτερο είναι ότι δεν βρίσκεται εταιρεία, μιλάμε για σοβαρή, για υπεύθυνη εταιρεία να αναλάβει με on line σύστημα ηλεκτρονικό τις εκλογές της ΝΔ. Ασφαλώς από το φόβο να ξαναγίνει... σαμποτάζ, με συνέπεια να εκτεθούν όχι οι… σαμποτέρ αλλά η διοργανώτρια εταιρεία.

Διαβάζω στο πολύ αξιόλογο Liberal.gr ότι τελικά... βρέθηκε εταιρεία να αναλάβει τις εκλογές της ΝΔ, είναι η πολυεθνική Vodafone. Αλλά! Δεν θα τις κάνετε τις εκλογές σας στις 13 Δεκεμβρίου, όπως θέλετε, αλλά στις 20 Δεκεμβρίου, προτείνει η Vodafone.

Παρακάτω. Εμείς δεν μπορούμε, λένε από την Vodafone, να κάνουμε, αν χρειαστεί, επαναληπτική ψηφοφορία στις 20 Δεκεμβρίου, όπως εσείς προτείνετε, αλλά στις... 11 Ιανουαρίου 2016. Όπως μπορούμε να κάνουμε τις εκλογές σας στις 11 Ιανουαρίου και τις επαναληπτικές στις 18 Ιανουαρίου 2016.

Μήπως η Vodafone θα πρέπει να επιλέξει και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ. Μήπως βοηθήσει και σ' αυτό η εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα:

Το επόμενο σενάριο μετά τον Σύριζα