ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΠΑΚΗΣ

 

Βρε, πως τα φέρνει η τύχη. Έχει γούστο να βγει ο Κυριάκος πρόεδρος της ΝΔ και να χρειαστεί να λάβει μέρος σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να έρθει, δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο με τον Προκόπη Παυλόπουλο που δεν τον ψήφισε για πρόεδρο λόγω ακαταλληλότητος για τη θέση αυτή, όπως είχε εξηγήσει τότε.

Επικαλέστηκε προς τούτο τρεις λόγους: «Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα».

Μαθαίνω ότι ο Παυλόπουλος ενοχλήθηκε σφόδρα με τη στάση αυτή του Κυριάκου παρότι ο πρώην υπουργός διευκρίνισε ότι τον τιμά ως καθηγητή, δάσκαλο και νομικό. Μεγάλη περίοδο ψυχρότητας πέρασαν οι σχέσεις του προέδρου και με τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη, με τον οποίον πρωταγωνίστησαν προ τριετίας σε σοβαρό φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή.

Ο Μεϊμαράκης που είχε ακούσει όσα είπε ο Παυλόπουλος στον Real FM και το Νίκο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε για το «Καρούζος Gate», του φώναξε: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος».

Μόλις άρχισε να κυκλοφορεί το γεγονός ο Παυλόπουλος έσπευσε να δώσει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.

MEΪΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ:Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Πικρό καρότο για τους λαγούς των μνημονίων