Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Ό,τι πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι ξηγήθηκε ο αντίπαλός του στη διεκδίκηση του μαγαζιού Άδωνης Γεωργιάδης. Την παρτίδα κέρδισε ο γιος του Μητσοτάκη και ο άλλος δεν άργησε να δηλώσει: «Θα υπηρετήσω τη ΝΔ σε όποιο πόστο αποφασίσει ο αρχηγός».

Έτσι είναι. Όπως όλα τα δημοκρατικά κόμματα και η ΝΔ έχει αρχηγό. Τον πρόεδρο του κόμματος που δεν προεδρεύει, απλά κουμαντάρει. Τα κομματικά όργανα και οι δημοκρατικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, στο Σύριζα, σε κάθε κόμμα είναι να 'χουμε να λέμε.

Οι απατεώνες είναι αυτοί που παίζουν με τις ταμπέλες. Ότι εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη, οι άλλοι είναι η συντηρητική παράταξη. Ίδια σκατά είναι όλοι. Και οι μεν και οι δε εκλέγονται, δηλαδή δεν βρίσκονται νταηλίκι στη Βουλή, έτσι και οι δε και οι μεν παίζουν μπάλλα με αρχηγό. Όχι πρόεδρο.

Πολύ σωστά, λοιπόν, και πολύ φαίαρ πλαίη ο Άδωνης πειθαρχεί. Δεν βγήκα εγώ αρχηγός, αν κέρδιζα εγώ το ματς, τότε Μεϊμαράκηδες, Μητσοτάκηδες και σία όφειλαν να δηλώσουν υποταγή. Στρατιώτες. Φαντάροι. Όπως εγώ αναγνωρίζω σήμερα για στρατηγό Πάτον του κόμματος τον Άκο, τον αρχηγό Κυριάκο.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Η Καλλονή θα πάρει το πρωτάθλημα