ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

Πολύς κόσμος που ψήφισε Τσίπρα, που ξαναψήφισε Τσίπρα σήμερα δεν θέλουν να ακούνε για Σύριζα και είναι με τον Μητσοτάκη. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει τη μεγάλη αλήθεια που δεν την λένε τα χαμένα κορμιά που το παίζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επικοινωνιολόγοι, μαϊντανοί των παραθύρων, σχολιαστές και αναλυτές της πλάκας.

Δεν έχει ρεύμα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή είναι δεξιός. Ούτε επειδή είναι ευρωπαϊστής. Ούτε ο κοσμάκης ψήφισε και ξαναψήφισε τον Τσίπρα διότι είναι αριστερός.
Διότι είναι αντιμνημονιακός. Ούτε ο κόσμος έγινε... αριστερός, ούτε σήμερα είδε φως στη δεξιά.

Αυτά είναι μαλακίες. Κι όχι μόνον! Πέραν από τις μαλακίες τρως στη μάπα τις απάτες. Ότι η Ελλάδα απέκτησε για «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι ότι ο Σύριζα ποτέ δεν ήταν αριστερά. Ούτε έκανε αριστερή αντιπολίτευση, ούτε σήμερα κάνει αριστερή διακυβέρνηση.

Τι κάνει ο Σύριζα; Κοροϊδεύει. Εξαπατά. Στα ίσα. Νταηλίκι. Δεν είναι αριστερό ένα κόμμα επειδή κάνει αντιπολίτευση στο κυβερνών δεξιό κόμμα. Ούτε, άλλωστε, η ΝΔ δεν είναι δεξιά. Τίποτα δεν είναι. Λάθος! Κάτι είναι. Τι; Ο μπαμπούλας είναι.

Όπως το λέω. Ο μπαμπούλας της ΝΔ ήταν ο Σύριζα. Σήμερα το ρόλο του μπαμπούλα τον παίζει η ΝΔ. Αυτό που θα έκανε η ΝΔ αν ήταν κυβέρνηση, αυτό ακριβώς κάνει σήμερα ο
Σύριζας. Ποια δεξιά κι αριστερά; Κι αυτό που θα έκανε ο Σύριζας αν ήταν αντιπολίτευση, αυτό ακριβώς κάνει σήμερα η ΝΔ, με τον Μεϊμαράκη, τον Μητσοτάκη, τον όποιον.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόσεξε μην την πάθεις σαν τον Σαμαρά