Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Την Ελλάδα την έχουν βάλει κάτω και την πηδάνε με τον πιο άγριο, τον πιο χυδαίο τρόπο. Την ξεσκίζουν, χωρίς να την αφήνουν ούτε αναπνοή να πάρει. Κι αυτοί που της τον φορμάρουν της Ελλάδος, κανονικά και με το νόμο, δεν είναι τίποτα παιδεραστές. Με τρυφερότητα και ηδυπάθεια. Ανώμαλοι είναι. Αδιαφορούν εντελώς αν το θύμα τους υποφέρει.

Έξι χρόνια συμπληρωμένα, μετρημένα ένα προς ένα είναι η Ελλάδα σ' αυτό το μαρτύριο. Και το χειρώτερο δεν είναι το πόσο βασανίζεται, αλλά ότι δεν γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα κρατήσει τούτη η φρίκη.

Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Hot Doc κάνανε τσακωτό στη Μολδαβία τον κύριο Νίκο Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό συνεργάτη του νέου αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο πιανίστας από την Κέρκυρα είναι ομοφυλόφιλος, κατά το περιοδικό.

Δεν μ' ενδιαφέρει αν ο κύριος είναι παιδεραστής, όπως έτσι τον φωτογραφίζει το περιοδικό. Αν προτιμά νεαρά αγόρια κι όχι άνδρες κάθε ηλικίας. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος gay.

Όπως δεν μου λέει τίποτα η θέση του κυρίου Γεωργιάδη, ενός ανθρώπου επικίνδυνα έξυπνου, το λέω θετικά, ότι αντιμετωπίζει πόλεμο λάσπης. Που σημαίνει ότι δεν είναι παιδεραστής. Πιθανόν αν είναι, αυτό αφορά μονάχα τον ίδιον, έστω ότι οι όποιες σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν εκδηλώνονται με τρόπο αντικοινωνικό και πολιτικά απαράδεκτο.

Ένα ξέρω εγώ. Ότι με πηδάνε. Με βιάζουνε. Και οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι αυτοί οι Έλληνες που μ' έχουν δέσει χειροπόδαρα, για να ικανοποιούνται οι αλλοδαποί γαμιάδες. Τους λέω «μεγαλύτερους εγκληματίες» γιατί χωρίς αυτούς, τους Έλληνες «συνεργάτες» τους, οι ξένοι θα ήταν πολύ δύσκολο, πρακτικά δύσκολο, να μ' είχαν στήσει χάμω.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρίδι στην έρευνα για το μνημόνιο ο Καραμανλής