Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ

 

«Η κυβέρνηση δεν έχει την εξουσιοδότηση του λαού να εφαρμόσει τέτοια μέτρα...». Ποιος το λέει αυτό; Βιάζεσαι. Οπωσδήποτε δεν το είπε αυτό κάποιος από το κυβερνητικό μπλοκ.

Συριζαίος είναι ο «ένοχος», κυβερνητικός, όμως τη βαρειά κουβέντα την είπε όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα Οκτώβριο 2012. Κυβέρνηση ο Σαμαράς, μόλις τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, και ο τότε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης στο όνομα, υποστήριζε: «Η κυβέρνηση δεν έχει την εξουσιοδότηση να παίρνει αντιλαϊκά μέτρα...».

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει μόνον από τότε που ξαναβγήκαμε, λέει ο Τσίπρας, άρα η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη του λαού. Και την εξουσιοδότησή του λαού, για να μη ξεχνιόμαστε.

Συμπέρασμα. Τυχοδιωκτισμός. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Τσογλανισμός. Όταν είμαστε αντιπολίτευση λέμε ό,τι θέμε. Και όταν γίνουμε κυβέρνηση γράφουμε στα παπάρια μας ό,τι λέγαμε σαν αντιπολίτευση. Επειδή αυτό είναι για το καλό του λαού. Να τα λέμε σαν αντιπολίτευση έτσι, να τα λέμε αλλοιώς, εμείς οι ίδιοι, σαν κυβέρνηση.

Ξεσηκώνεται ο λαός κατά της κυβέρνησης. Με ποιο δικαίωμα; Οι απεργίες, οι διαδηλώσεις, τα οδοφράγματα να γίνονται όλα αυτά, καμμία αντίρρηση, όμως αφού ο λαός έχει την… εξουσιοδότηση της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη κόντρα Κυριάκου - Ραφήνας