Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Τα 'χει χαμένα ο πρωθυπουργός σου, είπαν στην κυρία Όλγα Γεροβασίλη οι εκπρόσωποι των αγροτών, που δεν είναι και του σκοτωμού ποδοσφαιρόφιλοι. Γνωρίζουν, όμως, ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί από το τσάμπιονς ληγκ και πλέον συμμετέχει στο υποδεέστερο γιουρόπα ληγκ.

-Γιατί το λέτε αυτό, απόρησε η μεγαλοκοπέλλα, που κάτι της συμβαίνει από τότε που έγινε κυβερνητική εκπρόσωπος, δηλαδή το χωνί του Τσίπρα και του Παπά, και όλο στρογγυλεύει το πρόσωπό της.

Πληροφόρησαν, λοιπόν, το στρογγυλό χωνί οι συνδικαλισταράδες της αγροτιάς ότι ο Τσίπρας τους έλεγε, μάλιστα και επέμενε, ότι ο συνομιλητής του Βαγγέλης Μαρινάκης παίζει στο τσάμπιονς ληγκ μαζύ με Μπαρτσελώνα, Μπάγερν και άλλες ομαδάρες.

«Ελάτε, να σοβαρευθούμε, δεν νομίζω ότι το θέμα μας είναι ο Ολυμπιακός...» έκανε την αυστηρή δασκάλα η κυρία Όλγα. Της εξηγούν της αντικαταστάτριας του συντρόφου Γαβριήλ Σακελλαρίδη ότι ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που έφερε την κουβέντα τους στο ποδόσφαιρο. «Άντε να τελειώνουμε, να συμφωνήσουμε, να δούμε με την ησυχία μας Μπαρτσελώνα, Μπάγερν και Ολυμπιακό στα παιχνίδια τους στο τσάμπιονς ληγκ...».

-Θα αστειευότανε ο πρωθυπουργός..., προσπάθησε να τα μπαλώσει η μανταμίτσα Γεροβασίλη.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Ένας πρωθυπουργός, πολύ περισσότερο ο συγκεκριμένος Τσίπρας, έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Για παράδειγμα ότι είναι επικεφαλής... αριστερής κυβέρνησης. Ότι η Ελλάδα μ' αυτόν έχει κυβέρνηση για... πρώτη φορά αριστερή. Ότι τα πράγματα στην Ελλάδα σήμερα είναι καλύτερα. Ότι αύριο, μέσα στο 2016, η χώρα θα μπει στην ανάπτυξη.

Όπως το λέω. Όταν φοράς τη φανέλλα του Σύριζα, είσαι Σύριζα. Όπως όταν φοράς τη φανέλλα του Ολυμπιακού, είσαι Ολυμπιακός. Όταν λες Είμαι αριστερός, είσαι αριστερός. Όταν λες είμαι αντιμνημονιακός, είσαι αντιμνημονιακός. Όταν, λοιπόν, ο Τσίπρας λέει ότι ο Ολυμπιακός παίζει τσου λου, ο πρωταθλητής παίζει τσου λου. Τέρμα.

Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, είπε ο Τσίπρας. Κι όχι μόνον αυτός, αλλά και οι υπουργοί του το είπαν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το πουν. Ότι ο Ολυμπιακός παίζει στο τσάμπιονς ληγκ της Ευρώπης όχι της Βαλκανικής χερσονήσου. Είπαμε. Ό,τι θέλει λέει ο πρωθυπουργός. Ο αριστερός. Ο αντιμνημονιακός. Ο φίλαθλος. Παληό, αλλά σωστό, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Γκαντέμης ή άσχετος ο Τσίπρας