ΡΙΞΕ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ!...

 

Όποιος περνάει έξω από τα γραφεία του Σύριζα ως υπεύθυνος πολίτης οφείλει να κατουράει το πεζοδρόμιο. Έτσι λέω εγώ. Να ρίχνει ντομάτες. Αν είναι δυνατόν στο κόμμα που κυβερνάει να ασχολούνται με τον... Κουβέλη. Βοήθεια, ρε!

Περιμένεις απ' αυτούς που ψήφισε ο κοσμάκης να διαχειριστούν τα γαμημένα προβλήματα που μας πνίγουν κι αυτοί ψάχνονται και… διχάζονται αν θα κάνουν μεταγραφή ή, όχι τον σύντροφο Φώτη Κουβέλη. Έλεος, ρε!

Σα να πνίγεται κάποιος, να παλεύει με τα κύματα της πουτάνας θάλασσας κι ο συριζαίος στην προκυμαία αντί να ρίξει το σωσίβιο, αντί να ψάξει να βρει μια σανίδα σωτηρίας να πετάξει στον φουκαρά, αυτός πλακώνεται μ' άλλον σύντροφο για τον... Κουβέλη. Γαμώ τα αίματά μας, τέτοιοι που είμαστε.

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Ο σύντροφος Τσίπρας θέλει να επιστρέψει στον Σύριζα ο πρώην σύντροφος Φώτης Κουβέλης, όπως κι άλλοι συναγωνιστές του κόμματος. Υπάρχουν, όμως, και οι αντιδραστικοί, που δεν... συμφωνούν να επανέλθει ο Κουβέλης.

Εκεί είμαστε. Στο περίμενε. Τι θα αποφασίσουν στον Σύριζα γι' αυτό το… εθνικό θέμα. Την παλινόστηση του πολιτικά και κομματικά εντελώς ανύπαρκτου σήμερα πρώην προέδρου της Δημάρ. Η οποία πρώην Δημάρ βολεύτηκε στο ΠΑΣΟΚ, ε, να μην μείνει ξέμπαρκος ο Κουβέλης. Κι εμείς, οι φορολογούμενοι πληρώνουμε τους βουλευτές και το κόμμα του Σύριζα για να... προβληματίζονται σχετικά με το μέλλον του Κουβέλη.

Διαβάστε ακόμα:

Το κόλπο του Βασίλη Λεβέντη για την αξιωματική αντιπολίτευση