Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Το έργο της αντιπολίτευσης μη σου πω ότι είναι πιο σπουδαίο απ' εκείνο της κυβέρνησης. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Ναι μεν η κυβέρνηση οφείλει να κάνει, να παράγει έργο, όχι τόσο να σαλιαρίζει. Από την άλλη η αντιπολίτευση έχει καθήκον περισσότερο «φιλολογικό». Να κρίνει, να ελέγχει, αλλά και να προτείνει.

Λόγια, θα πεις. Αυτή είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης. Λόγια. Μεγάλη, όμως, η προσφορά της αντιπολίτευσης με τα λόγια της, αν ο λόγος της είναι ουσιαστικός. Έχει νόημα, έχει περιεχόμενο, εκφράζει πραγματικότητα, χειροπιαστές δυνατότητες.

Τι θέλω να πω. Κατηγορεί σήμερα η ΝΔ, που έχει την κύρια ευθύνη της αντιπολίτευσης, τον Τσίπρα, ότι συνεχίζει τα ψέματα. Ότι πήγε στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός και πλάκωσε πάλι τα ψέματα.

Δεν υπάρχει πιο... μεταχειρισμένη κριτική απ' αυτή, να κατηγορείται ο Τσίπρας ότι λέει ψέματα. Ρε, μαλάκες της ΝΔ, τον θεωρείτε μαλάκα τον Τσίπρα; Να ξεχάσει τα ψέματα θέλετε! Ο πρόεδρος του Σύριζα με τα ψέματα βγήκε πρωθυπουργός. Δεν τον ψήφισαν για τις αλήθειες του.

Φοβερό! Να κατηγορείται ο Τσίπρας και να του ζητάνε να μη λέει άλλα ψέματα. Απίστευτο θράσος! Να εγκαταλείψει, δηλαδή, ο Αλέξης την πιο πετυχημένη συνταγή κάθε πρωθυπουργού. Κάθε υποψήφιου πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Σβήνει η ρετσινιά της ρετσινιάς;