ΘΕΑΝΩ, «Η ΑΛΛΗ ΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Όσο να 'ναι μια ντυμένη γυναίκα, εννοώ με πανωφόρι, με κάποιο παλτό, δεν μπορείς να γνωρίζεις, όσο κι αν υποψιάζεται το αρσενικό μάτι, αν έχει κορμί με ορεκτικές αναλογίες. Το βαρύ ρούχο κρύβει ατέλειες σωματικές που τις βλέπεις αν η κυρία κυκλοφορήσει στην παραλία με μαγιώ.

Μια ζωή στην αντιπολίτευση, μάλιστα στην αντιπολίτευση των πολύ πίσω καθισμάτων, λόγω του ελάχιστου ποσοστού του στις εκλογές, ο σύριζας πουλούσε σοβαρότητα, συνέπεια, αγωνιστικότητα. Όταν, όμως, έγινε κυβέρνηση, δηλαδή ανέβηκε στην πασαρέλα, ε, τότε έπεσε το ξεβράκωμα. Κι όλοι είδαμε ότι το μαγαζί διέθετε και νούμερα. Άτομα της πλάκας. Πολιτικούς της κατηγορίας Ελάτε να γελάσουμε.

Σοβαρός άνθρωπος, σοβαρότατος η κυρία Θεανώ Φωτίου, όμως μην ανοίξει το στόμα της. Πέφτει το γέλιο της αρκούδας. Κι όχι μόνον. Χωρίς να το επιδιώκει ασφαλώς η κυρία προκαλεί με ό,τι βγαίνει από το στόμα της.

Υπουργός η συντρόφισσα Θεανώ Φωτίου διαπίστωσε ότι το 80% των δημοσίων υπαλλήλων είναι αγράμματοι, τεμπέληδες και υπονομεύουν την κυβέρνηση. Έχει κάποιες δεκαετίες στην πλάτη της η κυρία υπουργός, 70 χρόνια ζει στην Ελλάδα και χρειάστηκε να γίνει υπουργός για να αντιληφθεί τι σόι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτοί που είναι. Όπως και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι αυτοί που είναι. Τι να κάνουμε; Αυτοί είμαστε ως λαός. Δεν έβγαλαν κυβέρνηση τον Σύριζα κάποιοι εκτός Ελλάδος. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι οι ψηφοφόροι του Σύριζα είναι εργατικοί, αποδοτικοί, ποιοτικοί Έλληνες, δεν είναι δυνατόν να μετατράπηκαν σε άριστους πολίτες με τη μία όσοι πήραν μεταγραφή στο κόμμα που κυβερνάει. Να έγινε, δηλαδή, και το 35% των Ελλήνων της ίδιας υψηλής κουλτούρας που χαρακτήριζε το 3-4% εκείνων που ψήφιζε Σύριζα.

Συμπέρασμα. Συμφωνώ με την κυρία Θεανώ, ότι το 80% των δημοσίων υπαλλήλων είναι αγράμματοι και τεμπέληδες και υπονομευτές. Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Προβάρει κοστούμι πρώην πρωθυπουργού