ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 

Απογοήτευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εντάξει, αν γίνουν εκλογές, θα κερδίσει περίπατο. Πρωθυπουργός κι’ αυτός χωρίς αντίπαλο. Όχι, όμως, και με συνεργάτες της πλάκας. Όχι, επειδή ο κοσμάκης είναι στην απελπισία με τον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης να μη βάζει παικταράδες στο γήπεδο.

Παρουσίασε τη σκιώδη «κυβέρνηση» του ο αρχηγός της ΝΔ και στον τομέα αθλητισμού βάζει την κυρία Άννα Καραμανλή. Βοήθεια, ρε! Επίπεδο γλάστρας. Για τέτοια κατάσταση μιλάμε.

Όχι, ρε, Κούλη. Όχι τόσο στην ξεφτύλα να παίρνεις το έργο. Δείξε μας δίπλα σου άτομα βαρβάτα. Αξιόλογα. Ανθρώπους που έχουν γνώση. Που έχουν αξία στο αντικείμενο τους. Άφθαρτους. Αναγνωρισμένους.

Υπάρχουν τέτοια άτομα. Δουλειά σου, σύντροφε αρχηγέ της ΝΔ, είναι να τους βρεις. Να τους κερδίσεις. Να σε πιστέψουν. Κι εσύ τι κάνεις; Απέναντι στις φαιδρότητες του Σύριζα στον αθλητισμό, δίνεις φανέλα αυριανής υπουργίνας στην Άννα Καραμανλή. Με ποιά κριτήρια;

Άσε τους μαλάκες που την ψήφισαν και την έκαναν βουλευτίνα. Επειδή ήταν γνωστή από την κρατική τηλεόραση. Τι ήταν; Ένα «πτώμα». Ένα τίποτα. Κι αυτό το τίποτα ο γιος του Μητσοτάκη την βάζει πρώτο βιολί στο χώρο του αθλητισμού. Τραγωδία.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρούφ - Ομπάμα: Οσα δεν φτάνει η αλεπού!