Η ΕΚΛΕΚΤΗ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Το τι γράφτηκε και το πόσο μελάνι ξοδεύτηκε γι αυτό το όμορφο, και εξαιρετικά...ζωηρό, κορίτσι-«αποκάλυψη» του Σύριζα, χρόνο να 'χεις και δουλειά να μην έχεις, για να προλάβεις να τα διαβάσεις όλα. Όλα αυτά τα δημοσιογραφικά κι όχι, κομματικά κι όχι ρεπορτάζ, που στερούνται ουσίας και συνουσίας...Επαφής ουσιαστικής με την πραγματικότητα, δηλαδή.

Συντρόφισσα από τότε που ήταν οργανωμένη στη νεολαία του κόμματος η 28χρονη σήμερα Κατερίνα Νοτοπούλου, χωρίς ισχυρή κομματική ατζέντα, σχεδόν από το πουθενά, έγινε «η πρώτη κυρία του Σύριζα» στην Θεσσαλονίκη, περισσότερο πλέον ισχυρή από κάποιες παλιοκαραβάνες μεγαλοκοπέλλες της αριστεράς, ακόμα και από υπουργίνες. Για πάρτη της Νοτοπούλου στήθηκε «πρωθυπουργικό γραφείο» στην πόλη, το λένε «Γενική Γραμματεία πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη». Με 15 υπάλληλους και προϊστάμενη την εκλεκτή κωλοτουμπίστρια του Τσίπρα.

Αυτή είναι η ουσία, που λέγαμε. Το κορίτσι, η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι καραμπινάτη συριζαία. Και γαμώ την αντιστασιακή στο «σύστημα» και στο μνημόνιο πριν το κόμμα γίνει κυβέρνηση. Και γαμώ την μνημονιακή και συστηματική μετά τον Ιανουάριο του 2015. Τα ακούω βερεσέ όλα τα άλλα, ότι ντύνεται και βάφεται όπως μία δεξιά οννεδίτισσα, ότι κάνει τις τσάρκες της και φλερτάρει στα μπαράκια, ότι ανήλθε κομματικά με κολλητηλίκια με σύντροφους της υψηλής κομματικής ιεραρχίας, κι άλλα τέτοια.

Ήταν στο «κίνημα ΔΕΝ πληρώνω» η συντρόφισσα Κατερίνα Νοτοπούλου, βέβαια πριν τις εκλογές του 2015. Και στα διόδια έλεγε στους γιωταχήδες «Σηκώστε τη μπάρα και περάστε τζάμπα». Ως υποψήφια βουλευτίνα έλεγε από τα παράθυρα των καναλιών ότι ο Σύριζα θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Ο κόσμος, όμως, ήθελε να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και γι’ αυτό δεν την έστειλε στην Βουλή.

Ο Τσίπρας, για τον γνήσιο κωλοτουμπισμό της, επιβράβευσε την Νοτοπούλου φτιάχνοντας πόστο, με το οποίο θα έχει απ’ ευθείας γραμμή επικοινωνίας το Μαξίμου.

Διαβάστε ακόμα:

Κάποιοι βάζουν τη δημοκρατία στο απόσπασμα