Ο «ΜΠΟΥΛΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ «ΜΠΟΥΛΗ» ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

 

Ποιός είναι μπούλης από τους δύο. Κομματάκι δύσκολο να το πείς. Γιατί; Επειδή και οι δύο είναι μπούληδες. Με αφράτα μάγουλα. Με πρόσωπο ολοστρόγγυλο ο ένας, ψιλοτετράγωνο ο άλλος, αλλά και οι δύο με baby-face. Ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξη ς Τσίπρας.

Αρχηγοί κομμάτων. Από πιτσιρικάδες στα κόμματα. Κι άλλα δέκα χρόνια να φορτωθούν στην ηλικία τους δεν θα το δείχνουν. Με τίποτα. Δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους. Ούτε ένα ένσημο. Γι’ αυτό είναι καλοδιατηρημένοι στο πρόσωπο και με επιδερμίδα μικρού παιδιού. Μπούληδες κανονικοί. Οι δύο συγκυβερνήτες.

Ο ένας, λέει, είναι δεξιός, ο άλλος αριστερός. Κανένα πρόβλημα η... διαφορά «πολιτικής»ιδεολογίας. Έχουν ένα ισχυρό κοινό στοιχείο. Είναι μπούληδες και οι δύο. Φυσιογνωμικά μπούληδες.

Φοβερό! Ο ένας μπούλης, ο Τσίπρας, που είτε βλέπεις τα μάγουλά του, είτε τα μπούτια στα πόδια του είναι το ίδιο, είπε «μπούλη» τον άλλον . Τον Καμμένο με τα ροδαλά και τρυφερά μάγουλα.

Απίστευτο!!! Είπε «μπούλη» τον Καμμένο ο Τσίπρας με την βεβαιότητα ότι ο ίδιος δεν είναι μπούλης. «Τέτοια εντύπωση σου δίνει ο Καμμένος όταν τον δείς πρώτη φορά» είπε ο πρωθυπουργός. Ευττυχώς, όμως, για τον πρόεδρο του Σύριζα πώς όταν τον γνώρισε τον Καμμένο διαπίστωσε ότι ναι μεν είναι μπούλης φατσικά αλλά παρ’ ο,τι μπούλης είναι ένας ζεστός και γνήσιος άνθρωπος. Κάτι τέτοια σάπια

Διαβάστε ακόμα:

Σεξουαλικά δικαιώματα του Τσίπρα έχει το Μαξίμου;