ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ

 

Επιμένουν κάποιοι και κάθε 3-4 μήνες ρωτάνε τον σύντροφο Αλέκο Αλαβάνο,να τον ρωτήσουν πώς νοιώθει που είχε δώσει το δακτυλίδι του Συνασπισμού στον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα. Στη ξεφτύλα της αριστεράς, δηλαδή. Στον σημερινό πρωθυπουργό που κατά τους αληθινούς αριστερούς είναι η ντροπή της αριστεράς.

Πρόεδρος στον Συνασπισμό, πριν μετεξελιχθεί και μετονομαστεί σε Σύριζα ήταν ο γραφικός Αλαβάνος, πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, που όμως κι αυτός είπε «άντε γειά» στον Περισσό και συνέχισε την κομματική του καριέρα από το στρατόπεδο με τα αντίσκηνα του Συνασπισμού.

Επί του θέματος. «Και ο Χριστός έκανε μαθητή του τον Ιούδα...» είπε ο 67χρονος Αλαβάνος. Δηλαδή; «Απολογήθηκε» για το λάθος του να προωθήσει τον Τσίπρα. Τον προδότη της αριστεράς.

Μαλακίες. Οσο Ιούδας είναι ο Αλέξης, τόσο Χριστός είναι και ο Αλαβάνος.

Δεν υπάρχει καμία προδοσία από πλευράς Τσίπρα. Ούτε κοροϊδια του κόσμου, ότι τους δούλεψε και γι’ αυτό ψηφίστηκε πρωθυπουργός. Υπάρχει μόνον η επιθυμία του να πάρει την πρώτη καρέκλα. Κι αυτό έγινε διότι είχε την στήριξη του ξένου παράγοντα και την ψήφο του 35%.

Ποιός Χριστός και ποιός Ιούδας. Ο Τσίπρας δεν έγινε μόνος του, νταηλίκι πρωθυπουργός. Ψηφίστηκε. Και δεν θα ψηφιζόταν αν δεν... δεσμευόταν στις εξαγγελίες για το καλό του λαού.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Χριστό μέχρι τον Λένιν