ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

 

Για όποιον αντέχει σκληρή κουβέντα. Κλείνουν τους μεγάλους δρόμους οι αγρότες με τα τρακτέρ. Σωστό; Μην πεις έχουν δίκαιο. Αυτή είναι άλλη ερώτηση. Δεν ρώτησα αν έχουν δίκαιο, αν τα αιτήματά τους είναι δίκαια, λογικά και χρήσιμα για την εθνική οικονομία. Άλλο ρωτάω.

Κόντρες στην παραλιακή του Σουνίου. Μέσω του διαδικτύου βάρεσε σύρμα και μαζεύτηκαν επιτόπου στις στροφές της Βουλιαγμένης καμιά χιλιάδα νεολαίοι να παρακολουθήσουν ζωντανό και σπαρταριστό το άγριο show ποιός θα ξεπεράσει τον άλλον με το κάρο. Σωστό;

Αυτό είναι το ερώτημα. Σωστό, να κάνουν νταηλίκι γιώταχι ένα δημόσιο δρόμο; Αν μου πεις οτι έχουν δίκαιο οι αγρότες θα σου πω δίκαιο έχουν και οι φανατικοί του Fast and Furius. Γουστάρουν τα παιδιά. Και στα παπάρια τους αν δεν σ’ αφήνουν να περάσεις. Αν γίνει κάποιο δυστύχημα. Δίπλα, σε διόμισυ ρουφηξιές τσιγάρο είναι το νοσοκομείο.

Κι έγινε ο τσαμπουκάς με τη μπατσία, που έσπασε το μπλόκο και χάλασε το show με τις κόντρες. Όπως οι μπάτσοι έτρεξαν να προλάβουν στα σύνορα πριν στηθεί το μπλόκο μα τα τρακτέρ. Λοιπόν;

Οι μπάτσοι είναι εναντίον των αγροτών; Σε καμία περίπτωση. Ούτε είναι εναντίον των κοντραδόρων στην παραλιακή προς Βάρκιζα. Οι μπάτσοι είναι όργανα μου, και σύμφωνα με το νόμο είναι υποχρεωμένοι να δρουν για πάρτη μου. Συντηρητικούρα βρωμάει η κουβέντα, θα πει κάποιος. Εγώ λέω το άλλο. Ότι αυτή είναι η πιο προοδευτική και πιο φωτισμένη θέση.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ