Η ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ

 

Ο Βρέντζος του Ολυμπιακού τζάμπα πληρώνεται από τον Μαρινάκη; Ο Παναγόπουλος του Παναθηναϊκού δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει; Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Λυσσάνδρου, γιατί δέχθηκε κι αυτός την πρόσκληση στο πάρτυ του συριζαίου Γιώργου Βασιλειάδη, που παριστάνει τον υπουργό αθλητισμού. Το ίδιο ισχύει και για τους Γκαγκάτσηδες, πατέρα και γιο, που αυτοί θα εκπροσωπήσουν την σούπερ λήγκ και τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη Δευτέρα η προσεχής και ο μετά τον Κοντονή Σταύρο, που δεν κατάφερε να φέρει στο υπουργικό του τραπέζι τους «4» μεγάλους, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη, κάνει τη μεγάλη σύσκεψη. Τη μεγάλη κοροϊδία. Οι «4 μεγάλοι» προσκλήθηκαν να συνεργαστούν με τον... υφυπουργό Βασιλειάδη για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Βασιλειάδης με τους υπαλλήλους των αφεντικών των «4».

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Να το ξαναπούμε. Ο συριζαίος δεν έχει κάνει τίποτα στην υπουργική του ζωή. Ούτε είναι υπόλογος από κανένα προκειμένου να παρουσιάσει πολιτικό έργο.

Ό,τι κι αν ειπωθεί σ’ αυτή τη σύσκεψη δεν έχει καμία αξία. Ό,τι κι αν... αποφασιστεί δεν θα ισχύει. Δεν θα εφαρμοστεί. Κι αν εφαρμοστεί δεν θα έχει αποτέλεσμα. Για ποιό λόγο αυτό το καφενείο, λοιπόν;

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ