ΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η... ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Φοβερά πράγματα. Ποιό ξετίνιασμα Καρβέλα και Μένιου, ένας είναι ο Μένιος ο ζεν πρεμιέ του γυαλιού, Φουρθιώτης στο όνομα. Ό,τι κι αν λέγανε ο ένας για τον άλλον, ο Μένιος και ο σεξουδιάρης, είναι για τρίτο πλάνο δεξιά σε σύγκρουση με την αριστερή αποθέωση που ήταν όλα τα λεφτά του Σύριζα. Την κουβέντα κάποιου Μπαλάφα, που παριστάνει τον υπουργό.


- Τι είμαι εγώ, καμία Λουλού!

Από τηλεοράσεως αυτό είπε στον γίγαντα Γιώργο Αυτιά ο εν λόγω μπαρούφας Μπαλάφας Γιάννης. Ο λόγος για τον ΕΝΦΙΑ και ο συριζαίος παρατρεχάμενος του Μαξίμου προφήτευσε πώς θα... εξαφανίσουνε το φόρο μέχρι το τέλος της θητείας τους.

Ένα. Πότε θα σημάνει το τέλος της μνημονιακής, όπως λέμε στρατιωτικής, θητείας του σύριζα. Δυο. Αν δεν... εξαφανιστεί ο ΕΝΦΙΑ, τότε όχι μόνον αυτός ο Μπαλάφας, αλλά όλοι του σύριζα θα είναι Λουλού. Τρία, για να μη ξεχνιόμαστε. Προεκλογικά ο σύριζας είχε δεσμευτεί ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Τέσσερα. Την επομένη των εκλογών, Ιανουάριο 2015, που κέρδισε ο Τσίπρας, ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης σύριζα δήλωσε: «ΕΝΦΙΑ, τέλος!».

Μη μπλέξεις με τις Λουλού.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ