ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Το πήραμε πρέφα. Το 'χουμε κάνει πενηνταράκια. Ότι οι συριζαίοι προκειμένου να δικαιολογήσουν τους αδικαιολόγητους εαυτούς τους λένε ένα κάρο ανοησίες. Πολιτικές ανοησίες. Κομματικές ανοησίες.

Κάποιος Σκουρλέτης Πάνος, που παριστάνει τον αριστερό υπουργό εσωτερικών αριστερής υποτίθεται κυβέρνησης σε ακροατήριο που το είχε εντελώς της ξεφτύλας, δεν κώλωσε να πει μία ακόμα γελοιότητα συριζαίικης κοπής.

- Ζούμε σε συνθήκες διαρκούς ήττας!

Δηλαδή; Ότι χάνουμε το ένα ματς μετά το άλλο. Αυτό είπε ο σύντροφος. Καραμπινάτη παραπληροφόρηση. Με δήθεν αριστερή ψευτοδιανουμενίστικη πολιτικοποίηση για καρπαζές ο εν λόγω Σκουρλέτης μπερδεύει, και ό,τι πιάσει.

Κατ’ αρχήν, η κυβέρνηση δεν παίζει ποδοσφαιρικό ματς. Δεν έχει αντίπαλο, δηλαδή. Καμία αντιπολίτευση, κανένα κόμμα δεν την πιέζει, δεν την υποχρεώνει να παίρνει αυτά κι εκείνα τα μέτρα. Πολύ περισσότερο να εφαρμόζει τις δικές της κομματικές εξαγγελίες, του Σύριζα.

Λέει το μία ζωή κομματόσκυλο Σκουρλέτης, που έγινε υπουργός για να κάνει αυτά που δεν ήθελε ο κοσμάκης να κάνουν οι προηγούμενοι: ''Είμαστε αναγκασμένοι συνεχώς να υποκύπτουμε σε συμβιβασμούς''. Ώστε θύματα τα κυβερνητικά συριζόπουλα, λοιπόν. Και ποιος πούστης τους αναγκάζει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις της τρόικας; Ο λαός που τους ψήφισε. Ο Μητσοτάκης. Ο Κουτσούμπας. Ο Κασιδιάρης. Ο Λεβέντης. Η Φώφη. Ποιός;

Το άλλο το εξωφρενικό του Σκουρλέτη: ''Ο Σύριζα μόνο αν συμβιβαστεί με τα μέτρα λιτότητας, θα κάνει το πρώτο βήμα της μετάλλαξης του…''. Ο τύπος είναι για φασίνες. ''Εννοεί'' ότι ο Σύριζα παραμένει ακόμα Σύριζα διότι δεν υιοθετεί τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει η συγκυβέρνηση... Μητσοτάκη- Φώφης- Κουτσούμπα -Θεοδωράκη -Κασιδιάρη. Γι αυτό δεν έχει κωλομπαρευτεί ακόμα ο σύριζας.

Φοβερό. Αυτά τα χαμένα κορμιά της πολιτικής διαχειρίζονται τη ζωή μας, και από πάνω τους πληρώνουμε κιόλας. Ποιος φταίει; Ποιος άλλος απ’ εμάς τους ίδιους. Ο κυρίαρχος λαός, που λένε.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ