«ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ» ΛΕΣΒΙΑ Η ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ!

 

Το αγοροκόριτσο η Άννα Μπρνάμπιτς. Το «αντράκι». Όχι κάποια «Σίσυ», μία «αδελφωλεσβία» που κοροϊδεύει τους άνδρες, που ανταλλάσσει κραγιόν με την γκόμενα και την άλλη στιγμή πάει με αρσενικό. Η νέα πρωθυπουργός της Σερβίας ανήκει στην κατηγορία των Σαπφιστριών, που θα ξαπλώσει με γυναίκα και θα καταφέρει να φτάσουν και οι δυό τους σε ταυτόσχρονο οργασμό.

Τελικά, ζούμε πολλές δεκαετίες πίσω, όχι στην εποχή μας. Μόλις πριν λίγες μέρες ένας άλλος δηλωμένος gay, κάποιος Ινδός Λίο Βάραντκαρ έγινε πρωθυπουργός της Ιρλανδίας. Και προχθές η κραγμένη λεσβία Άννα Μπρνάμπιτς. Ποιά είναι η εν λόγω κυρία, η οποία μέχρι πριν ένα χρόνο δεν είχε σχέση με την πολιτική και τα κόμματα;

Την ομοφυλόφιλη Άννα έκανε πρωθυπουργίνα ο Σέρβος πρόεδρος της δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούκιτς. Η πιο ισχυρή πολιτική προσωπικότητα σήμερα στη χώρα του. Και με κριτήρια ολότελα αξιοκρατικά, όχι σεξουαλικά, διάλεξε την Άννα.

Ο Βούκιτς δεν είναι Τσίπρας της πλάκας ιστορία, να κυκλοφορεί χωρίς γραβάτα για να δείξει... αντιμνημονιακός και αντισυμβατικός. Και να ανέχεται υπουργό του να παραμένει «κρυφός», να μην τολμάει να βγεί από το ντουλάπι. Ο Σέρβος φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε εθνάρχη της νέας Σερβίας και τα παίζει όλα με την καραμπινάτη τζίβα Άννα σε μία χώρα όπου ακόμα η ομοφυλοφιλία θεωρείται διαστροφή, και δεν έχει νομιμοποιηθεί από το κράτος.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!