ΥΨΗΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΜΑΛΑΚΕΣ

 

Απορούν κάποιοι, και δεν είναι λίγοι, που ο απόλυτα αποτυχημένος ως κυβερνητική εξουσία Σύριζα, παραμένει σταθερά και χοντρά στο πολιτικό παιχνίδι. Όλα, άλλωστε, τα γκάλοπ τον έχουν πεντακάθαρα δεύτερο κόμμα, μάλιστα σε απόσταση ρευστή από την ΝΔ. Γύρω στο 12 – 15% είναι η διαφορά τους. Μόνον.

Κάποιοι, λοιπόν, περίμεναν να καταποντιστεί ο σύριζας κι αυτό είναι το λογικό αναμενόμενο. Πρώτον, διότι δεν είναι αριστερός ο κυβερνητικός σύριζας και, δεύτερον, διότι με τους κωλοτούμπες του έχει τρελάνει κυρίως τους αριστερούς ψηφοφόρους.

Ποια είναι η εξήγηση που ο σύριζας κρατιέται υψηλά; Γιατί, δηλαδή, η ΝΔ δεν εισπράττει όλη την απογοήτευση του κόσμου από την κυβέρνηση Τσίπρα. Τα πράγματα είναι απλά. Απλούστατα.

1.Δεν ελπίζει ο φουκαράς ο κοσμάκης σε κάτι καλύτερο αν επανέλθει η ΝΔ. Ούτε αν ενισχυθεί αυτό το κωλομπαρίστικο κόλπο που στήνει το ΠΑΣΟΚ, με την κεντροαριστερά.

2.Αν ο κόσμος ρίξει μαύρο στην απάτη Τσίπρα, που του αξίζει να γυρίσει ο σύριζας σε μονοψήφιο νούμερο, τότε πολλοί απ’ όσους το ψήφισαν θα αισθάνονται μαλάκες. Γιατί με τη δική τους ευθύνη έβγαλαν κυβέρνηση ένα ανέκδοτο.

Επειδή, όμως, στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν μαλάκες, να το πούμε πιο σωστά οι μαλάκες δεν νομίζουν ότι πιάνονται κορόιδο, παραμένουν ακόμα κολλημένοι με την… πρώτη φορά αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ… ΗΘΕΛΑΝ