ΤΟ GRAND ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

Φοβερά πράγματα. Υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία. Το μέγα σκάνδαλο, λέει, του Πάνου Καμμένου, υπουργού άμυνας. Τεράστιες ευθύνες, λέει, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Και πώς έσκασε το έργο; Είπαμε! Φοβερά πράγματα.

Τέτοια φόλα έχει να φάει η ΝΔ από την εποχή του Κώστα Λαλιώτη. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Αυτό κι αν ήτανε το στήσιμο! Να παρασύρει τον αντίπαλο, την αντιπολίτευση, να μασήσει αυτή και με «διαρροές» που έντεχνα της πλάσαρε η κυβέρνηση, να αναδειχθεί σκάνδαλο σε βάρος της.

Και, τελικά, η δουλειά προέκυψε μπαλόνι. Φούσκα. Άρα, η αποτυχημένη κυβέρνηση, κέρδισε μία μάχη εντυπώσεων στον ηθικό τομέα και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να σαλιαρίζει ότι είναι ενάντια της διαπλοκής, της διαφθοράς.

Τσίπρας και Καμμένος έστησαν την ΝΔ του φουκαρά Μητσοτάκη. Μαϊμού το σκάνδαλο!

Ο μεσάζων Παπαδόπουλος ήταν πράγματι επίσημα εξουσιοδοτημένος από την Σαουδική Αραβία. Ο εν λόγω μεσάζων που λαμογιάριζε δήθεν με τον Καμμένο έχει δικηγόρο βουλευτή της ΝΔ και είχε συνεργαστεί με τον μακαρίτη Μητσοτάκη, πατέρα του Κυριάκου.

Ακόμα. Τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο είχε φέρει στο υπουργείο άμυνας ως «σύμβουλο» της η Φώφη Γεννηματά, όταν ήταν αναπληρώτρια υπουργός άμυνας, για την αγορά πυρομαχικών. Αυτά είπε ο Καμμένος. Κοντά στον Σύριζα τρία χρόνια πήρε μαθήματα συνωμοσίας.

Διαβάστε ακομα:

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ…