ΕΝΑ «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Σήμερα είναι υπουργοί σε «διατεταγμένη υπηρεσία» και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δρουν πολιτικά, κυβερνητικά, όπως οι προηγούμενοι που δεν ήταν αριστεροί, προοδευτικοί, αλλά τσιράκια των δανειστών, διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι και μιζαδόροι. Οι συριζαίοι, μια από τα ίδια σήμερα και πιο πιστοί, πιο συνειδητοί «λειτουργοί» των μνημονίων, στα νιάτα τους, με κάργα επαναστατικότητα και ασυμβίβαστοι, ήταν μέλη κομουνιστικών οργανώσεων, νεολαίων κομουνιστικών κομμάτων.

Σα σήμερα 17 Δεκεμβρίου, το 1967, οκτώ μήνες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα των επίορκων αξιωματικών, γεννήθηκε ο «Ρήγας Φεραίος», ένα από τα ''κρυφά σχολειά'' της μεταπολεμικής αριστεράς. Επίορκοι, πρόδωσαν τον όρκο τους οι χουντικοί, διότι η πατρίδα τους έδωσε όπλα και γαλόνια, ασφαλώς όχι για να κυβερνήσουν αυτοί νταηλίκι.

Προδότες και οι σημερινοί συριζαίοι. Πιο ελεεινοί προδότες. Πρόδωσαν τους εαυτούς τους. Τις ιδέες τους, τους αγώνες τους. Ό,τι πιο ρομαντικό και οραματικό χαρακτήριζε την πορεία τους. Από την οργάνωση «Λαμπράκη» στην Νεολαία ΕΔΑ, στη συνέχεια στο ΚΚΕ και στο ΚΚ Εσωτερικού. Στη διάρκεια της δικτατορίας συνελήφθησαν οι υποψήφιοι προδότες των αριστερών ιδανικών, ως μέλη της ΚΝΕ και του Ρήγα Φεραίου, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν από τους άλλους προδότες, τους χουντικούς αξιωματικούς.

Φοβερό, ε! Να είσαι Έλλην αξιωματικός και βασανιστής. Κι αν δεν έκανες τον ανακριτή και τον βασανιστή, ανεχόσουν τα καθάρματα με τη στολή. Και οι άλλοι, οι αριστεροί, οι κυνηγημένοι, και μιλάμε συγκεκριμένα, όλοι αυτοί οι Βούτσηδες και Φίληδες, που ανέλαβαν ως συριζαίοι κυβερνητικά καθήκοντα, γιατί από φοιτητές υπέστησαν διώξεις και παρακολουθήσεις; Για να κάνουν καλύτερα από τους προηγούμενος τα γιουσουφάκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ... ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ