ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΙΒΑΝ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Και επίσημα, κατά κάποιον τρόπο, ο γνωστός Γιάννης Βαρουφάκης γνωστοποίησε ότι φτιάχνει κόμμα, το οποίο θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές, και όπως οι συνεργάτες του κι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος προσωπικά. Αυτό δεν είναι είδηση.

Ούτε είναι είδηση που για μία φορά ακόμα ο υπουργός οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης του Σύριζα έκανε μία ακόμα επίθεση στον Τσίπρα. Τον οποίο χαρακτηρίζει εντελώς ανύπαρκτο, τον πιο προσκυνημένο πρωθυπουργό στους ξένους.

Χαρακτηριστικά ο ξυρισμένος λέει: «Η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση. Κανένας βαθμός αυτονομίας. Ούτε ένα νομοσχέδιο στη Βουλή δεν πάει χωρίς να έχει υπαγορευτεί από την τρόικα. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα καθορίζεται πλήρως από της Βρεξέλλες. Το μνημόνιο θα τελειώσει μόνο στη σφαίρα της προπαγάνδας».

Ρωτήθηκε και για τη σχέση Ιβάν Σαββίδη - Τσίπρα ο Βαρουφάκης: «Τα τελευταία 30 χρόνια κάθε κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει ''βρεθεί στο κρεβάτι'', μεταφορικά μιλώντας, με κάποιους ολιγάρχες. Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι ξεκάθαρο πώς ο Σύριζα χρησιμοποιεί την ίδια στρατηγική. Αυτό είναι μία μεγάλη τραγωδία, επειδή εκατομμύρια άνθρωποι πίστεψαν στον Σύριζα, ότι το παλιό παιχνίδι της συνεργασίας με την ολιγαρχία θα τελειώσει. Δεν τελείωσε, όμως».

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!