ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ!

 

Περισσότερο κάποια δημοσιεύματα, μάλιστα και σε ΜΜΕ που χαρακτηρίζονται της πλευράς της ΝΔ, παρά κάποια συγκεκριμένα στοιχεία είναι που ρίχνουν χρώμα υποψίας και αμαρτίας στον Άδωνη Γεωργιάδη. Για την πολυσυζητημένη τις τελευταίες εβδομάδες «υπόθεση Novartis».

Ο πρώην υπουργός υγείας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και σήμερα αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης δηλώνει βέβαια καθαρός, πεντακάθαρος, κι όχι μόνο. Προκαλεί με το γνωστό του επιθετικό στυλ καθένα που έτσι ή αλλιώς τον εμπλέκει στο σκάνδαλο του φαρμάκων.

Μου το είπε άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και από κοντά τον μαχητικό πολιτικό της αντιπολίτευσης. «Δεν το αποκλείω ο Άδωνης να φθάσει μέχρι την αυτοκτονία, δεν θα το αντέξει αν οι αντίπαλοι του βγάλουν κάποια κατασκευασμένη βρωμιά σε βάρος του…».

Η αλήθεια είναι ότι ο Γεωργιάδης, που δεν είναι γέννημα από πολιτικό τζάκι, για τον κόσμο, όχι μόνον της ΝΔ, ήταν, είναι, υπεράνω υποψίας. Ανεξάρτητα εάν σε κάποιους είναι αντιπαθής. Η αίσθηση όλων είναι ότι πρόκειται για έντιμο άτομο.Και σήμερα έχουν πέσει σκιές στην ηθική του απόσταση. Το πλήγμα έχει ίσως συντελεστεί, διότι ακόμα και από στημένη επιχείρηση συκοφαντίας παραμένουν πάντα ίχνη υποψίας, ακόμα κι αν αποδειχθεί πανηγυρικά ότι όλα ήταν μία πλεκτάνη.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ