Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ

 

Ένα σοβαρό πρόβλημα, επιτέλους, λύθηκε για τον Σύριζα και την κυβέρνηση. Σοβαρό και λαϊκό πρόβλημα, αφού αφορά και τον λαό. Αντιληπτό ότι αν λειτουργεί ομαλά η κυβέρνηση και ο κομματικός της μηχανισμός, αυτό έχει θετικές συνέπειες για τον λαό.

Ένας από τους συντρόφους που γράφουν τους λόγους, δηλαδή τις παπαριές που εκφωνεί ο Τσίπρας, ανέλαβε νέος διευθυντής στο κομματικό όργανο, την «Αυγή». Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις της εφημερίδας με το Μαξίμου. Κι εμείς ελπίζουμε στο καλύτερο για τον λαό μετά από τούτο το ευχάριστο γεγονός.

Μηχανικός- μηχανολόγος ο κύριος Άγγελος Τσέκερης, τον λες και... «Τσε», είναι ο διευθυντής στο γραφείο τύπου του Τσίπρα και ο υπεύθυνος «στρατηγικού σχεδιασμού» στο Μαξίμου. Άρα, εκτός όλων των άλλων και προϊστάμενος του Νίκου Καρανίκα (φώτο). Πετάει η ομάδα.

Με τι ασχολούνται, για να σοβαρευτούμε. Πρωθυπουργός και επιτελείο του έχουν μπροστά τους παλούκια εθνικά να διαχειριστούν και μία ζωή βαρεμένοι από τη λύσσα που προσβάλλει τα κομματόσκυλα, χάνουν σκέψη, χρόνο και ενέργεια για ποιος θα είναι διευθυντής σε μία εφημερίδα που δεν αγοράζεται. Ούτε από τα κομματικά στελέχη. Ούτε από τους βολεμένους που διορίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ