ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ!

 

Για πέταμα είναι όσα λένε Τσίπρας και Μητσοτάκης. Σήμερα κι αύριο. Χθες και προχθές, Καραμανλής και Παπανδρέου. Έχουμε άκρη με όσα υποστηρίζουν; Μ' όσα σέρνει ο ένας στον άλλον. Δεν βγαίνει τίποτα, και από την άλλη δεν φαίνεται στον ορίζοντα η τελική λύση. Την οριστική. Γαμώ την πουτάνα μου να σταματήσουμε από το 1821 να είμαστε μονίμως στην εξάρτηση.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Το κράτος είναι χρεωμένο. Κι έρχεται οι δανειστές και λένε ότι με τα λεφτά που βγάζει το κράτος δεν ζείτε. Έχετε καταφέρει να κουβαλάτε μεγαλύτερες υποχρεώσεις, άσε ότι είστε φεσωμένοι. Χωρίς τα δανεικά μας και τα άλλα δανεικά που συνεχίζετε να χαρτζηλικώνετε είναι αδύνατον να αποπληρώνετε τις δόσεις σας και να ανταποκριθείτε σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων, συντάξεις και ό,τι άλλο.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανένας πολιτικός δεν παρουσιάζει ένα σχέδιο που να καθαρίζει τη μπουγάδα. Κι όλοι, για να μη γίνουν κακοί, παραμύθι φούρναρης αρνούνται τις μειώσεις μισθών, το τσεκούρωμα των συντάξεων, την αύξηση των φόρων, όμως είναι στο ναι μεν αλλά...

Έρχεται, λοιπόν, ο αποδυτηριάκιας και προτείνει την απόλυτη λύση. Να απολυθεί το κράτος. Αυτό είναι. Στο όνομα του κράτους δεν γίνονται τα όργια, τα χαράτσια κι όλο το οικονομικό ζόρι που περνάμε; Ε, αν σταματήσουμε να έχουμε κράτος, τελειώνουν τα βάσανά μας. Αν πούμε ότι δεν έχουμε ανάγκη το κράτος, αυτό το κράτος το ανίκανο με τον άλφα και τον βήτα πρωθυπουργό, τότε δεν έχουμε καμιά υποχρέωση.

Κάθεται κοτζάμ πρωθυπουργός και μας λέει δεν θα απολυθούν οι καθαρίστριες, θα προσληφθούν οι θυρωροί, θα βολευτούν οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι νοσοκόμοι, οι όποιοι άλλοι. Δεν θέλουμε κράτος, ρε. Να απολυθεί το κράτος! Δεν το χρειαζόμαστε. Ζημιά είναι. Το θέλουμε μόνο για να μας δίνει, όχι να του δίνουμε. Κι ό,τι του δίνουμε, ό,τι μας παίρνει δεν τα δαπανά σωστά και αποτελεσματικά στην παιδεία, στην υγεία, στη δικαιοσύνη, στην ασφάλεια, σ' ό, τι έχει θεσμική φροντίδα.

Υπηρέτης του λαού είναι το κράτος, όχι ο μπελάς του, ούτε ο νταβάς του. Ποιος μαλάκας προσλαμβάνει υπηρέτρια στο σπίτι του για να τον διαλύσει. Αντί αυτή να καθαρίζει, να βρωμίζει. Αντί να εκτελεί ό,τι της λεει το αφεντικό, αυτή να κάνει τα δικά της και να τον βγάζει από τα ρούχα του.

Μιλάμε πολύ σοβαρά. Δεν είναι σε θέση ακόμα ο ελληνικός λαός να έχει την πολυτέλεια του κράτους. Γιατί είναι αφεντικό με συμπεριφορά δούλας. Γι' αυτό να απολύσει το κράτος το οποίο το παίζει υπηρέτης του λαού. Να συνεχίσει ο Έλληνας χωρίς τις υπηρεσίες του κράτους.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ- ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ