ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ...

 

Έχει ρεύμα ο Βελόπουλος, θα βγάλει σίγουρα βουλευτές μετά το 4% πλας στις ευρωεκλογές, μη χάσουμε την ευκαιρία, σκέπτονται κάποιοι πονηροί. Και γιατί να μην το σκέπτονται όταν με τον... αέρα τους κι άλλα ανύπαρκτα κόμματα έβγαλαν ανύπαρκτους βουλευτές. Τα με χρονολογία λήξεως κόμματα του Καρατζαφέρη, του Καμμένου, του Λεβέντη, του Θεοδωράκη. Που είναι όλοι αυτοί; Σήμερα στο πουθενά είναι.

Της μόδας σήμερα είναι ο Βελόπουλος. Και ανακοινώθηκε ότι μαζί του θα κατέβει ο σύντροφος Θόδωρος Κατσανέβας. Ποιος είναι ο κύριος; Κάποτε της οικογένειας Ανδρέα Παπανδρέου, με τη μεγάλη παράδοση στα διαζύγια. Γαμπρός του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο Κατσανέβας και επειδή ήταν σύζυγος της κόρης του Σοφίας, το 1981, με την πρώτη κυβέρνηση έγινε αξιοκρατικά πρόεδρος στον ΟΑΕΔ και στη συνέχεια διοικητής του ΙΚΑ. Κι όταν κάποιος διορίζεται αξιοκρατικά, μάλιστα από κόμμα της δημοκρατικής παράταξης, δεν ελέγχεται. Ας βάρεσε διάλυση ο οργανισμός στον οποίο τοποθετήθηκε.

Όταν ανοίχτηκε η πρώτη ιδιόχειρη διαθήκη του Άνδρέα, Νοέμβριο του 1990, χαρακτήριζε «όνειδος» για την οικογένεια τον Κατσανέβα και τον κατηγορούσε ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το όνομα του πατέρα του Γεωργίου και του ίδιου. Τη δεύτερη διαθήκη του συζύγου της Δήμητρας Λιάνη αμφισβήτησε την γνησιότητα της ο Κατσανέβας υποστηρίζοντας ότι δεν εκφράζει την μεγαλοψυχία και τη ψυχή του Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο σέβεται και τιμά.

Δεν δέχτηκε ποτέ το χαρακτηρισμό ''ονειδος'' του μακαρίτη Ανδρέα ο Κατσανέβας και κατέφυγε στα δικαστήρια προκειμένου να μην αναφέρεται στο διαδίκτυο. Στη φώτο, όρθιος δεξιά ο 72χρονος σήμερα Κατσανέβας δίπλα στην πρώτη σύζυγο του Σοφία Παπανδρέου. Ξαναπαντρεύτηκε και ξαναχώρισε.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΒΗΝΕ ΤΗΝ... ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ