Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ

 

Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα. Γίνονται σε χώρες όπου στο τσατσιλίκι των ΜΜΕ, του κράτους και της δικαιοσύνης υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Πρωθυπουργός είναι ο άλλος, αλλά δεν θα μας πηδήξει. Δεν θα είναι ασύδοτος ο ίδιος, η γυναίκα του, η γκόμενα του, ο γιος του. Κι όταν βγει στον αέρα η κουτσουκέλα, τότε ο ένοχος δεν θα μας κάνει το μαύρο, άσπρο.

Όταν ο πολιτικός που πιάστηκε στα πράσα δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, είσαι μαλάκας να τον κατηγορήσεις και να μην πας παραπέρα. Να δεις την αλήθεια, δηλαδή. Ότι για να τολμάει να λέει μαλακίες σημαίνει πως σ' έχει για πλάκα. Αυτό είναι το χειρώτερο. Ότι σε υποτιμά. Ότι ως κοινωνία σ' έχει ζυγίσει για δευτεράτζα. Ότι θα μασήσεις και θα τον ξαναψηφίσεις.

Σύζυγος πρωθυπουργού είναι η 60χρονη Σάρα και την κάνανε τσακωτή για κατάχρηση της ιδιότητας της. Ενώ διέθετε μάγειρα που τον πλήρωνε το δημόσιο η πρωθυπουργική κατοικία του Ισραήλ, η κυρία Νετανιάχου κάλεσε εκτάκτως κέτεριγκ. Με χρήματα των φορολογουμένων, όχι από το μισθό του άνδρα της.

Ένοχη η κυρία, η οποία παραδέχθηκε τη λαμογιά της. Τι να πει; Δεν είναι στην Ελλάδα, όπου περνάνε τα σάπια. Μόκο και ο Βενιαμίν, ο σύζυγος, ο 70χρονος πρωθυπουργός. Ο νυν και εδώ και δέκα χρόνια συνεχώς, όχι ο πρώην. Ούτε καν σκέφθηκε να δικαιολογήσει την τρίτη σύζυγο του. Ούτε να αμφισβητήσει την δικαστική απόφαση με την οποία η Σάρα και υποχρεώνεται να επιστρέψει στο δημόσιο τα κερατιάτικα και της επεβλήθη χρηματικό πρόστιμο. Εξωγήινα πράγματα αυτά για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ