ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ

 
Διαδήλωση για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει, επιτέλους, το άσυλο στα πανεπιστήμια. Αυτή την αντικοινωνική και εγκληματική συμπεριφορά μέσα στους χώρους των φοιτητών. Διαδήλωση, γιατί; Ακόμα και όσοι διαφωνούν με την κατάργηση του άσυλου όφειλαν πολιτικά να συγχαρούν την κυβέρνηση.
Μη ξεχνιόμαστε. Η ΝΔ είχε δεσμευτεί ότι αν εκλεγεί θα νομοθετήσει έτσι ώστε θα είναι παράνομη η προστασία της όποιας καταστροφής δημόσιας περιουσίας κι όταν εμποδίζεται η διδασκαλία μαθήματος. Άρα; Όποιος ήθελε να παραμείνει η ασυδοσία, η κατάχρηση του προνομίου του ασύλου, ας δήλωνε, με κινητοποιήσεις πριν στηθούν οι κάλπες, τη διαφωνία του με την προεκλογική θέση της ΝΔ.
Ανήκουστο! Να καταγγέλλεται κυβέρνηση για τη... συνέπεια της. Γιατί προχωράει στην υλοποίηση αυτών που προεκλογικά είχε προαναγγείλει. 
Ο σωστός δημοκράτης δεν περιμένει απλά τη ψήφιση της κατάργησης του ασύλου αλλά και της άλλης μάστιγας, τους αιώνιους φοιτητές. Απαιτεί να εφαρμοστούν οι νόμοι και να μην κωλώσει το κράτος στους χουλιγκανισμούς των επαγγελματιών φοιτητών.
Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ