Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΜΑΓΚΙΑ!

 

Εκεί που τον κατηγορούσαν πως έχασε την παρτίδα στο προσφυγικό, ο Μητσοτάκης έκανε τη μεγάλη κίνηση και πήρε τα συγχαρήκια απ ' όλους, με εξαίρεση βέβαια τους διαχρονικούς γραφικούς. Λέω για την κίνηση να κατεβάσει τα ρολά στα σύνορα. Έδειξε πρωθυπουργικό ανάστημα και εθνική στάση τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην Ευρώπη, ενώ έσπασε τον οθωμανικό τσαμπουκά του Ερντογάν.

Έτσι είναι. Για τον Τούρκο νταή ήταν όπλο εκβιαστικό όλη αυτή τη λεχριτοσύνη των αλλοδαπών φουκαράδων και μη που ντάντευε και ανά πάσα στιγμή απειλούσε να τους σπρώξει μέσω Ελλάδος. Η απόλυτη ήττα του σουλτάνου η στάση της Ελλάδος με στρατό και αστυνομία στα σύνορα.

Μαγκιά Μητσοτάκη και στο μέτωπο του κορονοϊού. ''Θα κάνω ό,τι μου πείτε!!!''. Αυτή ήταν η εξήγηση του στον λειμωξιολόγο Τσιόδρα. Πήρες πρέφα, μάστορα; Πρωθυπουργός ανέλαβε ο λειμωξιολόγος, ο επιστήμων υπεύθυνος για τη διαχείριση του κινδύνου του κορονοϊού Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο τρελός Χίτλερ με τη μαλακία που τον έδερνε έλεγε τι να κάνουν οι στρατηγάρες του. ''Μα, δεν γίνεται...'' του έλεγαν, αν τολμούσαν να φέρουν αντίρρηση στον δεκανέα στο στρατό Χίτλερ, ο οποίος αποφάσιζε μέσα στην περαφροσύνη του. Ποιος είναι ο Μητσοτάκης; Πολιτικός. Ο τίποτας, δηλαδή. Το καθήκον του είναι να ακολουθεί την επιστήμη στο θέμα της δημόσιας υγείας, όχι να πει αυτός τι μέτρα χρειάζεται η χώρα. Κι αυτό έκανε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...