Ε, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ!

 

Πρόβλημα. Προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό πρόβλημα. Ανάλογα με την έκταση του πράγματος. Όπως και να 'χει πρόβλημα είναι να κόψεις την πρέζα του πρεζάκια. Και του τζογαδόρου τον τζόγο. Του αλκοολικού το ποτό. Το πρόβλημα. Ρωτάς πως θα τη βγάλει μαθημένος με την εξάρηση του;

Στην πρέζα της διαδήλωσης κι ο άλλος. Κι έρχεται η κωλοκυβέρνηση και φτιάχνει κωλονοσχέδιο και κανονίζει τις ''συναθροίσεις'', λέει. Να μπει μια τάξη Στο φινάλε, έχουμε ή όχι κωλοδημοκρατιά; Έχουμε. Ε, αφού έχουμε δεν μπορεί ο πάσα εις όποτε γουστάρει να πάρει τη δόση του να κόβει την κυκλοφορία για πάρτη του.

Να ξέρουμε τι λέμε. Πρεζάκιας κανονικός είναι αυτός που κάνει πορείες και διαδηλώσεις. Χειρότερος από τον κανονικό πρεζάκια, ο οποίος κάθεται στη γωνία και κάνει τη φτιάξη του σεμνά και ταπεινά και μη τους κύκλους τάρατε, περικαλώ. Πσδοσφαιρόφιλος είναι ο άλλος πρεζάκιας, τη βρίσκει με τη μπάλα, τον χουλιγκάνο που δεν είναι πρεζάκιας, εγληματίας είναι τσάκισε τον, κύριε κράτος.

Να ξέρουμε τι λέμε. Το πρεζόνι ο κομματικός, ο συνδικαλιστής θαρρεί ο αφελής ότι διακονεί τη δημοκρατία όταν κάνει κατάληψη του δημόσιου δρόμου. Ζει στον κόσμο της φαντασίας του, ότι βρίσκεται σε καθεστώς χουντικό, ότι κάνει αντίσταση και διεκδικεί αιτήματα απαγορευμένα. Ψάξε βρες τι κυκλοφορεί στο μυαλό του φτιαγμένου όταν έχει πιει τη δόση του.

Δεν ξαναπήγα στο γήπεδο από τότε που έφαγα δακρτγόνα. Η αστυνομία τα 'ριξε, αλλά φταίει το χουλιγκάνικο αληταριό. 'Αλλη πρεζα αυτοί. Ψοφάνε να αδικήσει ο διαιτητής την κωλομάδα τους για να δώσουν τη δική τους παράσταση ενάντια στους μπάτσους. Έτσι και χθες στο Σύνταγμά (φώτο). Οι διαδηλωσάκηδες το 'ριξαν στα επεισόδια και τις μολότωφ διότι ο νόμος για τις ''συναθροίσεις'' τους κόβει την πρέζα.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 5%