ΜΕ ΤΙ ΜΠΑΞΙΣΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
Η Ελλάδα διεκδίκησε τους ολυμπιακούς αγώνες του 1996 και για να τους πάρει δωροδόκησε κάποια από τα λαμόγια της ΔΟΕ. Συνέβη Σεπτέμβριο του 1990, στο Τόκυο, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήγε στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αλλά η Ελλάδα δεν τα κατάφερε. Έβαλε το χέρι της, την χερούκλα της η Coca Cola και με ψήφους 51κέρδισε η Ατλάντα έναντι 35 της Αθήνας. 
Η Ελλάδα ζήτησε τη διοργάνωση επειδή το 1996 θα συμπληρώνονταν 100 χρόνια από τότε που αναβίωσαν οι ολυμπιακοί αγώνες. Δυνατό και συμβολικό το αιτιολογικό, αλλα οι δουλειές από την εποχή των Τούρκων πασάδων θέλουν το μπαξίσι τους. Κι όχι μόνο. Δεν φτάνουν οι παράδες, χρειάζεται και η μαστοριά της δωροδοκίας. Απέτυχε ο άνθρωπος της Ελλάδος, παρά τα χρυσαφένια πλουμίδια που μοίρασε, να πιάσει σωστά και δεμένα όσα λαμόγια ευλόγησε.
Η Ευρώπη δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όσον αφορά το λεγόμενο ελληνοτουρκικό ζήτημα. Λεγόμενο, βέβαια, διότι στην πραγματικότητα δεν υφίσταται. Αυτό που υφίσταται είναι ο τσαμπουκάς του Ερντογάν, ο οποίος μιλάει για δίκαιο και δικαιώματα με το ατού ότι είναι ισχυρός. Υποτίθεται ότι στους αιώνες μας η Ευρώπη εκπροσωπεί τον πολιτισμό. Τον ανθρωπισμό. 
Οι Ευρωπαίοι διέπραξαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητος. Σε Ασία, Αφρική και Αμερική. Αφού έκλεισε και ο ιστορικός κύκλος της αποικιοκρατίας, η Ευρώπη έγινε αμνός και άρχισε τους τεμενάδες στα ανθρώπινα ιδεώδη. 
Καλά κι άγια αυτά στο μπλα μπλα. Όταν ήρθε η ώρα των έργων η Ευρώπη έγινε η Φιλιπινέζα των ΗΠΑ, όταν η πλανηταρχία έκανε ντου σε Ιράκ κια όπου αλλού. Τα καμώματα του Ερντογάν είναι η ντροπή της Ευρώπης. Τι κάνεις; Τα σπρώχνεις σε κάποιους πολιτικούς της Ευρώπης για να καταγγείλουν τον Ερντογάν και να απαιτήσουν να αντιδράσει σύσσωμη η Ευρώπη με όλα τα μέσα, με κάθε τρόπο ενάντια στην Τουρκία. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...