ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

 
Χωρίς πολλά λόγια. Ο Πολάκης είναι νταηλήκι η περισσότερο προβεβλημένη μούρη από τη σχολή Σύριζα. Και λέμε νταηλήκι διότι ο ίδιος κάνει ό,τι κάνει και ρεκλαμάρει τη φάτσα του. Δεν υπηρετεί το κόμμα του, δεν εκπροσωπεί το κόμμα του, που παρίστανε την κυβερνητική αριστερά και.πλέον την κεντροαριστερά αντιπολίτευση. Και λέμε Πολάκής σκέτο, διότι ένας είναι ο Πολάκης. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον Παύλο ή τον Πέτρο και τον Πάνο Πολάκη.
 Όταν, λοιπόν, παίζει τόσο δυνατά και τόσο έντονα στα μμε ο Πολάκης, αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Είμαστε πολύ κάτω, για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο. Όταν η λαίκιά μαγκιά του Σφακιανού και ο πεζοδρομιακός του τσαμπουκάς είναι στη βιτρίνα του δημόσιου βίου, είμαστε σε σκουπιδότοπους. Κάπου εκεί την έχουμε αράξει, και δεν το κουνάμε.
Ποιος Πολάκης; Υπόλογος και κατηγορούμενος δεν είναι κανένας Πολάκης. Τα κόμματα και τα μμε και όλοι όσοι παίζουν το παιχνίδι του πρώην υπουργού αξίζουν τις μούντζες. Όπα, ρε. Το σύστημα όλο της λεγόμενης πολιτικής το ξευτυλίζει για πλάκα ο Πολάκης. Επτά χρόνια πάει αφρενάριστος. Όλο το γήπεδο λες είναι στημένο γιο πάρτη του. Γιασάν του μάγκα. Κι αυτοί που του τα χώνουν θαρρείς πως τον χειροκροτούν. Διότι τίποτα δεν τον σταματά. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ ΨΟΦΗΣΕΙ