ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

 

Βασιλιάς στην Ισπανία είναι ο 54χρονος γιος του, ο Φίλιππος, ο οποίος ανάμεσα στους τίτλους του είναι κι αυτός του βασιλιά της Κύπρου. Άσχετο. Η μεγαλόνησος δεν έχει βασιλιά, όμως υπάρχει κάποιος με τον τίτλο του βασιλιά της Κύπρου, κι αυτός είναι ο Φίλιππος της Ισπανίας, του οίκου των Βουρβώνων. Άσχετο.

Το σχετικό, δηλαδή αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, είναι ότι δεν αφήνουν να επιστρέψει στην Ισπανία ο πατέρας του βασιλιά, ο γαμίκος Χουάν Κάρλος. Ανεπίσημα αυτό, επισήμως υπάρχουν… δυσκολίες προκειμένου να γίνει δυνατή η επιστροφή του 84χρονου Χουάν Κάρλος, ο οποίος συνεχίζει εξόριστος τις διακοπές του στα Αραβικά Εμιράτα.

Για σκέψου. Για 39 χρόνια ήταν βασιλιάς της Ισπανίας, μέχρι που υποχρεώθηκε το 2014 να παραιτηθεί για λογαριασμό του γιου του, ο Ι μ.88 σύζυγος της ελληνίδας Σοφίας, διότι τον έκαναν τσακωτό σε βρωμοδουλειές. Για τις πολλές και περιπετειώδεις εξωσυζυγικές του ερωτικές περιπέτειες το ενδιαφέρον ήταν μόνο των παπαράτσι. Για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και για τις άλλες εγκληματικές δραστηριότητες του Χουάν Κάρλος, ασχολήθηκε η ισπανική δικαιοσύνη.

Τελικά, από τον εισαγγελέα γνωστοποιήθηκε ότι τα στοιχεία σε βάρος του πρώην βασιλιά είναι λειψά και η υπόθεση πάει για το αρχείο. Πα’ όλα αυτά η επιστροφή του στην πατρίδα, που την θέλει πολύ, κάπου κολλάει.
Παρά την ηλικία του ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας δεν το βάζει κάτω στον σεξουαλικό τομέα, κι αυτή είναι μια αλήθεια... άσχετη με την σύζυγο του Σοφία (φώτο)
Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ