ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το γράφω τώρα, λίγες ώρες πριν από το μπαράζ Παναθηναϊκού – Ξάνθης.
Πρόκειται περί σαδισμού. Περί βασανιστηρίου. Για τον Παναθηναϊκό μιλάω βεβαίως. Η Ξάνθη δεν έχει να χάσει τίποτα, ίσα ίσα που μπορεί και  να κερδίσει πολλά.

Ο Παναθηναϊκός όμως, είχε τη χειρώτερη χρονιά του από τότε που τον θυμούνται οι περισσότεροι εν ζωή σήμερα οπαδοί του. Και εκεί που λέει, την αφήνουμε πίσω, ό,τι έγινε έγινε, πάμε να χτίσουμε σε νέες βάσεις και άλλα τέτοια παραμύθια, έρχεται αυτή η στημένη Σούπερ Λίγκα και τον γυρίζει πίσω.

«Οοοοοχι, κύριε Παναθηναϊκέ, μη νομίζεις ότι τελεώσαμε μαζύ σου. Όχι. Εχεις μια εκκρεμότητα. Που μπορεί να μην ήξερες ότι την έχεις, μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, αλλά εμείς στη βγάλαμε τώρα και συ πρέπει να την τακτοποιήσεις».
Μιλάμε για κανονικό μαρτύριο. Και μ΄αρέσει που τσιμπάνε και κάποιοι βαζέλες ή, ντεμέκ βαζέλες, και ζητούν νίκη για να πάνε Ευρώπη.

Ποια Ευρώπη, ρε; Είναι Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό να αρχίσει να παίζει από του Αγίου Πνεύματος με τις κωλοπετινίτσες, επειδή και ο ίδιος αγωνιστικά κατάντησε κωλοπετινίτσα.Άσε που πρέπει να κερδίσεις πρώτα το ματσάκι με τη Ξάνθη. Και που να κερδίσεις, δεν σε βλέπω να περνάς στην Ευρώπη, τα ’παμε αυτά. Και αν δεν νικήσεις; Αν χάσεις; Αντε πάλι ξεφτύλα, ειρωνίες από τους άλλους. Νέο λούκι αυτό.

Γι’ αυτό σου λέω, έτσι και αλλοιώς σαδισμός. Σα να είσαι ο Ιησούς, να θες να πεθάνεις για να αναστηθείς και να μη σ’ αφήνουν οι Ιουδαίοι. Ετσι και με τον Παναθηναϊκό. Εκεί που πάει και καλά να μηδενίσει και να ξεκινήσει από την αρχή, συγκεντρωμένος και μαζεμένος, έρχονται και τον γυρίζουν πίσω, σα να του λένε Δε σ’ αφήνουμε να πεθάνεις και να αγιάσεις, αν δεν μαρτυρήσεις και δεν χύσεις και την τελευταία σταγόνα πάνω στον σταυρό του μαρτυρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα μπαράζ με τη δική του (μη) σημασία

Με διαδικασίες δημοκρατικές, όχι επιχειρηματικές

Μετά τα play off θα πιάσουν δουλειά στην ΕΠΟ