ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ... ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ

 

Απαράδεκτη, το λιγώτερο αντιδημοκρατική, είναι η συμπεριφορά κάποιων που καταφεύγουν στα δικαστήρια σε βάρος του Σύριζα. Ντροπή. Ξεχνάνε ότι είναι η εκλεγμένη κυβέρνηση. Όχι διορισμένη από τον Σόιμπλε και τον Ντάισελμπλουμ. Ο λαός εξέλεξε τον Σύριζα. Σ' αυτό το κόμμα έδωσε την Εντολή.

Και ποιο είναι το απαράδεκτο. Πάνε αυτοί να βρούνε το δίκαιο τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Διάβασε το σχετικό ρεπορτάζ «Στους δικαστές η εξουσία σε μερικούς μήνες» του Ισαάκ Διαμαντίδη. Και ύστερα λένε ότι ο Τσίπρας άλλα έλεγε κι άλλα κάνει. Το ίδιο κάνει και ο κόσμος που ψήφισε Τσίπρα και αμέσως μετά εναντιώνεται στον πρωθυπουργό μας.

Αυτοί που ψήφισαν Σύριζα γιατί σήμερα διαφωνούν επειδή θα μειωθούν κι άλλοι οι συντάξεις; Επειδή ο Σύριζας θα βάλει κι άλλους φόρους. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όλα αυτά που ανέλαβε να κάνει ο Τσίπρας κατ' εντολήν των δανειστών τα είχε ξεκαθαρίσει. Κι ήταν αναμενόμενα.

Να,όμως, που ο κόσμος έβγαλε πρώτο κόμμα τον Σύριζα. Τον διασπασμένο και μνημονιακό Σύριζα. Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι χιλιάδες που με προσφυγές τους στο Συμβούλιο Επικρατείας ζητάνε να καταργηθούν οι μνημονιακές αποφάσεις της κυβέρνησης προσβάλλουν τη δημοκρατία. Ακυρώνουν στην πραγματικόητα το αποτέλεσμα των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο λαγός Λεβέντης απείλησε τον πρωταθλητή Τσίπρα